Search

Επιτέλους, επέστρεψαν “σπίτι” τους οι Xanthifans που πήραν άδεια λειτουργίας! Την Τετάρτη η πρώτη Γ.Σ.

Μετά απο 14 μήνες και αδικαιολόγητα υπερβολική γραφειοκρατία ο Σύλλογος οργανωμένων φίλων του ΑΟΞ “Xanthifans” πήρε επιτέλους την πολυπόθητη άδεια λειτουργίας απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και επέστρεψαν στον χώρο τους.

Η Χατζησταύρου 14 γίνεται ξανά ο χώρος των φίλων του Ξανθιώτικου συλλόγου, με τους Xanthifans παρά το “λουκέτο” που είχε μπει στον χώρο τους όχι μόνο να μην τα παρατάν αλλά να είναι εκεί στο κλασικό τους σημείο στην εξέδρας στην Θύρα Α1 να δίνουν με την φωνή τους παλμό και να μην αφήνουν στιγμή την αγαπημένη τους ομάδα χωρίς υποστήριξη.

Πλέον μετά απο τον παραλογισμό του να είναι κλειστός ένας σύλλογος που μάλιστα έχει βραβευτεί κιόλας για το ήθος τους όταν οι σύνδεσμοι των “καλόπαιδων” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λειτουργούσαν κανονικά. Τέλος καλό όλα καλά για τους Xanthifans που μάλιστα την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 20:00 θα πραγματοποιήσουν και την πρώτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου που είναι μόλις ο τρίτος σε όλη την χώρα που πήρε την Ειδική άδεια της Γ.Γ.Α και καταγράφηκε στο Ειδικό Μητρώο της ΔΕΑΕΑ!

 

Share it