Search

Επιβλητικό πέρασμα της Θαλασσιάς απο τον Ζυγό(+photos)

Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε απο τον Ζυγό η Αναγέννηση Θαλασσιάς στο ντέρμπι της αγωνιστικής επικρατώντας του Ηρακλή με 3-0, ενώ είχε και δοκάρι.

Η ομάδα της Θαλασσιάς μπήκε απο την αρχή δυνατά θέλοντας να επιβάλει τον ρυθμό της κάτι που κατάφερε πολύ νωρίς, μια και μόλις στο 4′ ο Γιάννης Καζάκης με κεφαλιά μετά απο σέντρα του Στέλιου Τουργαίδη κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Με την Θαλασσιά να χάνει μάλιστα καλή στιγμή και για το 0-2 λίγα λεπτά αργότερα με τον Ευκαρπίδη να διώχνει σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Στέλιου Τουργαίδη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να  απαντήσουν όμως ούτε ο Πανταζίδης αλλά ούτε και ο Αρσενίου κατάφεραν να κερδίσουν τον Δανδανόπουλο στην φάση του 20′. Στο 27′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματα τους με την βολίδα του Πέτρου Σαρηγιαννίδη να καταλήγει στο γάμα του Ευκαρπίδη για το 0-2 της Αναγέννησης, μάλιστα τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα μεγάλη στιγμή όμως το σουτ του Καζάκη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη ο Ζυγός προσπάθησε να μπει εκ νέου στο ματς όμως η κεφαλιά του Πανταζίδη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 72′ με τον Καζάκη να παίρνει το ριμπάουντ απο την απόκρουση του Ευκαρπίδη σε προσπάθεια του Σαρηγιαννίδη και με πλασέ έκανε το 0-3 για την ομάδα του που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Παναγιώτη Βαμβακίδη και Ιρφάν Οτουζμπίρ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Κελέσης, Καραγεωργίου, Μπακάλ, Τσετινές, Ευθυμιάδης, Πανταζίδης, Πελτεκίδης(75′ Παπαδόπουλος), Αρσενίου(46′ Ξουπλίδης), Τσακίρ Σουλεϊμάν(58′ Μπαργκάν Τζ.), Κωφφίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Γ. Αποστολίδης): Δανδανόπουλος, Βασιλειάδης Γ., Κοτζάκελης(70′ Παπαδημητρίου), Βουλγαρίδης, Μπάτζιος, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ.(85′ Μαυρίδης), Σαρηγιαννίδης, Χριστοφορίδης, Καζάκης, Γιαννακούδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 

Share it