Search

Με όπλο την άμυνα το Δημοκρίτειο κατέβαλε την αντίσταση και του Λεύκιππο Ξάνθης(+photos)!

Με εντυπωσιακή παρουσία σε άμυνα και επίθεση για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα του Δημοκρίτειου δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει το εμπόδιο του Λεύκιππου Ξάνθης και να φτάσει σε ακόμη μια νίκη, επικρατώντας με 67-46.

Η αναμέτρηση αποδείχθηκε ντέρμπι μόνο για τα 5 πρώτα λεπτά της διεξαγωγής της, καθώς έπειτα, οι παίκτες του κ. Καρυπίδη, με δυνατή άμυνα και πολλούς αιφνιδιασμούς, κατόρθωσαν να “χτίσουν” διψήφια διαφορά την οποία και διατήρησαν για όλο το παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο μετρούν 6 νίκες και 1 ήττα και, παρότι, ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με τιμωρία μείον δύο βαθμών, καθώς δεν συμμετέχουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Απο την άλλη πλευρά για την ομάδα της Ξάνθης ήταν εμφανής η απουσία του τοπ σκόρερ της Μίλαν Ψάλτου. Η ομάδα του Δημοκρίτειου το ερχόμενο Σάββατο θα αγωνιστεί στην Καβάλα κόντρα στον Ηρακλή, ενώ ο Λεύκιππος θα υποδεχτεί τον στο Αμοιρίδειο τον Αρίωνα στο τοπικό ντέρμπι της Ξάνθης.

Τα δεκάλεπτα: 20-12, 44-20 (ημίχρονο), 53-28, 67-46 (τελικό σκορ)

Διαιτητές: Ντούρας – Παρασίδης

Δημοκρίτειο Κομοτηνής (Καρυπίδης): Στασινόπουλος 17, Ζολώτας 15 (3), Ιωσηφίδης 10 (1), Νταγίαντης 8, Μπούντας 7, Πολίτης 4, Οικονομάκης 4, Φραντζεσκάκης 2.

Λεύκιππος Ξάνθης (Παπαδόπουλος-Μουρβάκης): Κουμπάνης 12, Πλωμαρίτης 4, Άνθης 6(2), Μαυροματίδης 6(2), Τσίλογλου 2, Κάλφας 2, Ζάρας 2, Κουτσογιάννης 6(2), Σταμπουλής 2, Οικονόμου 1, Σακελλαρίδης, Κούτρας 3.

 

Share it