Search

Μεγάλο διπλό με ανατροπή στην τέταρτη περίοδο για τον Εθνικό κόντρα στον Αρίωνα στην Ξάνθη!

Σπουδαίας σημασίας νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους πέτυχε το στο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” της Ξάνθης ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κόντρα στον τοπικό Αρίων.

Η ομάδα της Ξάνθης “αυτοκτόνησε” με το μπλάκ άουτ της την τέταρτη περίοδο να είναι αρκετό για την ομάδα του Εθνικού που ήταν εντυπωσιακή στο φινάλε κερδίζοντας με 52-58 σε ένα ματς που όπως ξεκίνησε έμοιαζε χαμένο για τους Εβρίτες.

Η ομάδα του Αρίων ήταν καλύτερη στην πρώτη περίοδο και έχτισε διψήφια δριαφορά που στο δεύτερο μισό της δεύτερης περιόδο ξεκίνησε να ροκανίζει η ομάδα του Εθνικού. Πάντως παρότι οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους οι Ξανθιώτες κατάφερναν να διατηρούν το προβάδισμα που είχαν μέχρι τουλάχιστον το 32′.

Σε εκείνο το σημείο η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κατάφερε να περάσει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ, και με επι μέρους σκορ 9-21! να φτάσει στην εντυπωσιακή ανατροπή και νίκη απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης που “πλήρωσε” την κακή της παρουσία στο φινάλε του αγώνα που έμεινε απο δυνάμεις μια και οι λύσεις των αρκετών τραυματισμών ήταν περιορισμένες.

Για τους νικητές εντυπωσιακή παρουσία είχαν οι Παπαδούδης, Θεολογίδης και Σιταρίδης. Ενώ για τους Ξανθιώτες οι Νταβουλτσόπουλος και Κέλλης πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων που ωστόσο δεν ήταν αρκετοί.

Δεκάλεπτα: 20-8, 30-26(ημίχρονο), 43-37, 52-58(τελικό αποτέλεσμα)

Αρίων Ξάνθης(Παπαδόπουλος): Νυμφόπουλος 8(1), Κυρλίδης, Ανδρέου 5(1), Δάλλας, Κλωναράς, Αμπεριάδης 4, Νταβουλτσόπουλος 12, Κελλής 11(3), Αρβανιτίδης 1, Φώτης 6, Πλατανίτης 5(1)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης(Κανδύλης): Σιταρίδης Δ. 2, Σιταρίδης Κ. 12(3), Θεολογίδης 12(3), Αντωνίου, Φωτιάδης 3, Παπαδούδης 20(1), Μπατμάς 5, Δαλακούρας, Ανδρονούδης, Φυσέκης 4, Παπαλαμπίδης

Share it