Search

Νίκη εις διπλούν για Κορασίδες και Παγκορασίδες της Καβάλας επί του Ερμογένη στην Ξάνθη(+photos)

Νικηφόρα πέρασαν απο την Ξάνθη τα τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων του ΑΟ Καβάλας που επικράτησαν των αντίστοιχων τμημάτων του Ερμογένη στο ΔΑΚ.

Στις Κορασίδες τα νεαρά κορίτσια του Ερμογένη Β’ δεν κατάφεραν να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση στην ομάδα της Καβάλας γνωρίζοντας την ήττα με 0-3 σετ.

Τα σέτ:  0-3(8-25, 8-25, 13-25)

Για την ομάδα του Ερμογένη η κόουτς της ομάδας Έλλη Παπανικολάου χρησιμοποίησε τις: Εμπλιούκ, Γραμματίκα, Κοτόρνου, Αραμπατζή, Μολλά Ισείν, Δαλακούρα(λ), Βασιλάκη, Κωνσταντινίδου, Κεχαγιά, Κοτζιά, Παπαντονοπούλου.

Για την ομάδα της Καβάλας ο Δημήτρης Σιώκης χρησιμοποίησε τις: Ευθυκράτη,Αγγελοπούλου, Κυριακίδου, Βουρβουτσιώτου Μ., Βουρβουτσιώτου Κ., Καλλιπολίτου, Μαυρούδη, Αλμυρού, Κελεμενη.

Αντιθέτως στις Παγκορασίδες είχαμε μάχη, αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 0-2 σετ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, όμως κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση των εξαιρετικών μικρών του Ερμογένη που έβγαλαν τρομερό πάθος και κατάφεραν να κάνουν το 2-2 και να στείλουν το παιχνίδι στο τάι μπεικ. Εκεί η ομάδα της Καβάλας έδειξε την ανωτερότητα της κερδίζοντας με 15-7 όμως το χαμόγελο των Παγκορασίδων του Ερμογένη  Β’ στο φινάλε τόσο για την παρουσία τους όσο και τον βαθμό που πήραν ήταν δείγμα τις ικανοποίησης που επικρατούσε στο Ξανθιώτικο στρατόπεδο.

Τα σετ: 2-3(17-25, 12-25, 25-22, 25-15, 7-15)

Για την ομάδα του Ερμογένη Ξάνθης ο Θανάσης Κρουστάλλης χρησιμοποίησε τις: Καλφοπούλου, Ταχτατζή, Μουδράκη, Γραβουνιώτη, Τσιλιγγίρη, Βουλκίδου, Κοτόπουλου, Γεωργανά, Μπουρδούνη, Μουδράκη, Κανδύλη, Μαρχαβίλα.

Για την ομάδα της Καβάλας η Έφη Γερακίνη χρησιμοποίησε τις:  Μπουμπούνα, Καραθανάση, Μπουτίνα, Χατζοπούλου, Φραγκίδη, Παπουτσή Α., Παπουτσή Ν., Πολυχρονίδου, Μισιρλή, Καραπρωίμου

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες απο την αναμέτρηση των Παγκορασίδων μέσα απο τον φακό του SportsAddict

 

Share it