Search

Παραμένει απόρθητο το «Μ. Παρασκευόπουλος»! Νίκη Αλεξανδρούπολης – ΑΣΚ Λαγκαδά 3-2

Σ’  ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες είχαν τα σκαμπανεβάσματά τους, η Νίκη Αλεξανδρούπολης κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και μαζί τους 2 βαθμούς, επικρατώντας της ομάδας του Λαγκαδά με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ, με το παιχνίδι να προσφέρει όμορφες φάσεις και συγκινήσεις στον αρκετό κόσμο που έδωσε το παρόν στις εξέδρες.

dsc_0006

Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ, μέχρι το 7-7, όταν η Παρισάκη πήγε στο σερβίς και με κάποιους διαδοχικούς άσσους, που ήρθαν μετά από οδηγίες του κόουτς Ανδρεάδη και τεχνικά χτυπήματα, η Νίκη κατάφερε να ανοίξει την ψαλίδα, κάνοντας το 7-7, 11-7. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι αθλήτριες της Νίκης διατήρησαν σταθερά το προβάδισμα, το οποίο μάλιστα αύξαναν συνεχώς, φτάνοντας στο εύκολο 25-12 με τις Καλογεροπούλου, Νικολαΐδου και Παρισάκη να έχουν καλά ποσοστά στην επίθεση, την Βάσω Καράμπαλη, κατά συνθήκην λίμπερο να ανταπεξέρχεται μια χαρά στον ρόλο της, την Σιούγγαρη να οργανώνει ιδανικά και τις Χαρισιάδου και Καρακύκλα να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο φιλέ.

dsc_0584

Στα μισά του δεύτερου σετ οι γηπεδούχες υπέστησαν ένα μπλακ άουτ με λάθος επιλογές στην επίθεση,  το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στις αθλήτριες του Λαγκαδά να πάρουν κεφάλι στο σκορ, το οποίο διατήρησαν μέχρι το τέλος, φτάνοντας στην ισοφάριση 20-25.

Με ανεβασμένη ψυχολογία απ’  την κατάκτηση του δεύτερου σετ, η ομάδα του Λαγκαδά μπήκε πολύ δυνατά στο τρίτο και χαλώντας την υποδοχή της Νίκης πήρε απ’  την αρχή το προβάδισμα. Βλέποντας ο Γιάννης Ανδρεάδης τις φιλοξενούμενες να παίρνουν διαφορά στο σκορ, πέρασε την Μπουλιώνη στην θέση της Καράμπαλη κάνοντας αλλαγή λίμπερο, όμως δεν βελτιώθηκε η εικόνα της Νίκης, με τον Λαγκαδά να φτάνει εύκολα στο 1-2 σετ (14-25).

dsc_0216

Στο τέταρτο σετ, οι θεατές στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης είδαν μια άλλη Νίκη, πιο συγκεντρωμένη και αποφασισμένη να φτάσει στη νίκη. Η 18χρονη Τζήλλα, αντικατέστησε την Σιούγγαρη που πονούσε στη μέση, αλλάζοντας τον ρου της αναμέτρησης. Η ομάδα του Γιάννη Ανδρεάδη βελτιώθηκε στην επίθεση και με την Καλογεροπούλου να πραγματοποιεί ένα κρεσέντο επιθετικά, δεν επέτρεψε στον Λαγκαδά να μπει στη διεκδίκηση του σετ, ισοφαρίζοντας σε 2-2 (25-11).

dsc_0754

Έχοντας τη φόρα απ’ το τέταρτο σετ, οι γηπεδούχες επικράτησαν στο τάι μπρέικ (15-12), φτάνοντας σε μία ακόμη εντός έδρας επιτυχία (τη δεύτερη σερί) και τους πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα!

Τα σετ: 25-12, 20-25, 14-25, 25-11, 15-12

Συνθέσεις:

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Ανδρεάδης):  Νικολαΐδου, Καλογεροπούλου, Χαρισιάδου,  Σιούγγαρη, Παρισάκη, Καρακύκλα, (λ)Καράμπαλη/(Νικολάου, Μπουλιώνη, Τζήλλα)

ΑΣΚ Λαγκαδά  (Γεωργιάδης): Κιουτσούκη, Τορλαχίδου, Μπαλάσα, Τσιούπα, Ντολοπούλου, Σιδηρά, (λ) Ακριτίδου

Photos: Γιώτα Τσικάκη

Share it