Search

Πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο στην φιλική νίκη της Κ19 του Πανθρακικού επί της Κ17 της Ξάνθης!

Καταπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Κοσμίου μεταξύ της Κ19 του Πανθρακικού και της Κ17 της Ξάνθης, σε φιλική αναμέτρηση που σκοπό είχε να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με την ομάδα της Κομοτηνής να κερδίζει με 3-2 με όλα τα γκολ του αγώνα να μπαίνουν στο δεύτερο μέρος.

Το πρώτο μέρος μπορεί να μην είχε γκολ είχε όμως εξαιρετικό θέαμα και απο τις δύο ομάδες που έχασαν και πολλές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Σε αντίθεση με το πρώτο το δεύτερο μέρος ήταν χορταστικό απο πλευράς τερμάτων, με την ομάδα του Πανθρακικού να μπαίνει εντυπωσιακά στο ματς καταφέρνοντας μέσα σε 15′ λεπτά να πετύχουν 3 τέρματα. Η ομάδα της Κομοτηνής με τέρματα του Παύλου Σαμαρά στα 46′ και στο 49′ αλλά το τέρμα του Τανακούδη πήρε το προβάδισμα με 3-0 αιφνιδιάζοντας την ομάδα της Ξάνθης.

Η Εφηβική ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να βγάλει αντίδραση μειώνοντας αρχικά σε 3-1 στο 61′ με τον Τσιλιγγίρη και 20′ λεπτά αργότερα με τέρμα του Κοντάκη να διαμορφωθεί το τελικό 3-2.

Πολύ καλή εικόνα για ακόμη ένα φιλικό για την Κ19 του Πανθρακικού παρότι η ομάδα του Ζόραν Στοίνοβιτς περιμένει ακόμη να δει πότε επιτέλους θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας της Football League.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε για ακόμη μια φορά η ομάδα της Ξάνθης που παρότι αγωνίστηκε με ομάδα που αποτελείται απο μεγαλύτερους ηλικιακά στάθηκε εξαιρετικά, και ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς οτι χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 20 παίκτες απο τον προπονητή της Ξανθιώτικης ομάδας που ήθελε να δώσει χρόνο και σε παιδιά που δεν έχουν παίξει στο πρωτάθλημα. Ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο νεαρός κίπερ της Κ15 της Ξανθιώτης ΠΑΕ Δημήτρης Κοτσάκης.

 

 

Για την ομάδα των Κ19 του Πανθρακικού ο Ζόραν Στοίνοβιτς ξεκίνησε με τους: Μπόσκο, Βλαχόπουλο, Μέριτς, Τανακούδη, Κουδούνη, Τσιριγώτη, Ξενοδοχίδη Γ., Μουρατίδη, Στοίνοβιτς Λ., Γαλεάδη, Σαμάρα. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αλή Οσμάν Τσ., Μπόρφης, Παληκαρίδης και Τσόγιας.

Για την ομάδα Κ17 της Ξάνθης ο Κώστας Μπεδρελής ξεκίνησε με τους: Μανιά, Ισμέτογλου, Θεοφυλάκη, Τριανταφύλλου, Τενεκέ, Ζουμπουλίδη, Γράβα, Γκασιμπαγιαζίδη, Μελιόπουλο, Δουλγέρη, Ιωάννου. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κοτσάκης, Τσιλιγγίρης, Κοντάκης, Τηλαβερίδης, Σπυριδωνίδης, Κιούπης, Κιολείδης, Ποδαράς και Γκατζόγιας.

 

Share it