Search

Νίκη ανάσα για την Ασπίδα Ξάνθης κόντρα στον ΑΟ Σερρών!

Σημαντική βαθμολογική νίκη πέτυχε η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης, που μετά το ματς με τον Πιερικό κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο γήπεδο της αυτή την φορά τον ΑΟ Σερρών με 36-32.

Το παιχνίδι δεν ήταν και το καλύτερο με τις δύο ομάδες να μένουν χαμηλά στο σκορ, με την ομάδα της Ξάνθης μετά το 8-8 του πρώτου μέρους να πατούν το γκάζι στην δεύτερη περίοδο και με επι μέρους σκορ 16-6 κατάφεραν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο +10 για αυτές και να πάνε στο ημίχρονο με σαφές προβάδισμα.

aspis-serres

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ξανθιώτισσες ξεκίνησαν με πολύ άσχημο τρόπο το παιχνίδι με την ομάδα των Σερρών να τρέχει ένα σκορ 2-10 και να καταφέρνει να μειώσει το σκορ στους 4 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα των Σερρών συνέχισε δυνατά μείωσε σε 31-30 4′ λεπτά πριν απο το τέλος, εκεί όμως λίγο οι παρατηρήσεις του προπονητή της Ξανθιώτικης ομάδας λίγο το “ντοπάρισμα” απο τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του “Χριστίνα Χριστοδούλου” έσπρωξαν τα κορίτσια της Ξανθιώτικης ομάδας να δείξουν ψυχραιμία στο φινάλε και να πετύχουν μια σημαντική τόσο απο βαθμολογικής όσο και απο ψυχολογικής σημασίας νίκη.

Κορυφαίες για την ομάδα της Ξάνθης η τοπ σκόρερ της Σταυρούλα Καραλίδου και οι Σουλιώτη, Παπαχρυσοβέρη και Καρακώστα. Ενώ απο την ομάδα των Σερρών οι Μπακιρτζίδου και η Τόγα κράτησαν στον παιχνίδι τις φιλοξενούμενες.

Δεκάλεπτα: 8-8, 24-14, 26-24, 36-32

Διαιτητές: Μαλτέσιος-Πλατέλα

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ Ουστά, Καραλίδου Σ. 15(3), Κουτρουβέλη, Παπαδοπούλου, Παπαχρυσοβέργη 5, Καραλή, Λαζαρίδου, Μαμαλίγκατζη 2,Σαρβάνη 4, Σουλιώτη 6,  Καραλίδου Β., Καρακώστα  4.

ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ(Δώδος): Αγγειοπλάστη, Μαραγκού 4, Μπακιρτζίδου Α. 2, Τόγα 8, Μπακιρτζίδου Μ. 11, Τζιαμπάζη, Νασιάκου 5(1), Χατζηπαύλου, Λαδοπούλου 2, Στεφανίδου

 

Share it