Search

Με την στήριξη και τις ΕΠΣ Ξάνθης ο Βαγγέλης Γραμμένος υποψήφιος για εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ

O Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος θα είναι υποψήφιος για εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) στις εκλογές που θα γίνουν στις 19 Δεκεμβρίου 2016 και υποψήφιος για αναπληρωτής εκπρόσωπος θα είναι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Παπαχρήστος, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση που έλαβαν οι Ενώσεις οι οποίες συγκεντρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και ανήκουν στην παράταξη που έχει ως επικεφαλής τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών 31 Ενώσεις αλλά και η ΕΠΣ Ημαθίας, η οποία ωστόσο ακόμα δεν έχει επίσημη διοίκηση. Το παρών φυσικά έδωσε και η ΕΠΣ Ξάνθης που έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της παράταξης Γραμμένου, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Πανίδη να δίνει το παρών μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Γιάννη Δαλακούρα.

Πέρα απο την ΕΠΣ Ξάνθης το παρών έδωσαν και οι ΕΠΣ: Σερρών, Αθηνών, Δωδεκανήσου, Ευρυτανίας, Χαλκιδικής, Κυκλάδων, Λάρισας, Λέσβου, Αιτωλοακαρνανίας, Αν. Αττικής, Άρτας, Γρεβενών, Σάμου, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Σάλας, Καστοριάς, Δράμας, Αργολίδας, Αχαΐας, Μακεδονίας, Σάμου, Πέλλας,  Πρέβεζας-Λευκάδας, Ζακύνθου, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κοζάνης και Κιλκίς.

Η κίνηση του Γραμμένου αποσκοπεί στο να υπάρξει συσπείρωση στην παράταξη και μέσω της εκλογής του να επιβεβαιωθεί ότι αποτελεί πλειοψηφικό ρεύμα τόσο στις Ενώσεις όσο και στις ΠΑΕ και άρα είναι φαβορί για τις εκλογές στην ΕΠΟ όποτε και αν αυτές γίνουν.

 

Share it