Search

Άγγιξε το διπλό η Ασπίδα που ηττήθηκε στο φινάλε απο το Αγρίνιο !

Αποδίδοντας εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης άγγιξε ακόμη ένα σπουδαίο διπλό καθώς είχε το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όμως στο φινάλε δεν τα κατάφερε με το Αγρίνιο να πανηγυρίζει ένα σημαντικό δίποντο κερδίζοντας με 58-52.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και αποδίδοντας εξαιρετικά κατάφερε να κλείσει το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με +7(24-31) πόντους. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν και με επι μέρους σκορ 16-11 κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στον πόντο με τους Ξανθιώτες να καταφέρνουν να κρατήσουν το προβάδισμα. Κάτι που ωστόσο δεν το κατάφεραν στην τέταρτη περίοδο οπού οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις σε καίρια σημεία και με την στήριξη και του εκδηλωτικού της φίλαθλου κοινού κατάφερε να κάμψει έστω και με δυσκολία το εμπόδιο της Ξανθιώτικης ομάδας.

Κορυφαίοι για την Ασπίδα οι Κουτσογιάννης, Τσιαβές ενώ λύσεις στο σκοράρισμα έδωσαν οι Ασημάκης και Μανδαλάκης. Απο τους γηπρδούχους εντυπωσιακή παρουσία είχαν οι Μήτσου και Γκόβας, ενώ σημαντικούς πόντους σημείωσε και ο Μπερερής.

Δεκάλεπτα: 10-16, 24-31, 40-41, 58-52

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρήστος Μυριούνης): Τασόπουλος 2, Μπερερής 12, Σαπλαούρας, Τάσσος 2, Πουρνάρας, Σταμούλης, Γκρέκας 2, Μήτσου 20, Γκόβας 16(1), Μακρής 4.

ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ (Κώστας Ιωαννίδης): Παπαδάκης, Γρούδος, Τσιώγκας 3(1), Καραμπίνης, Τσιαβές 11, Κουτσογιάννης 12, Ασημάκης 9(1), Παπαθανασίου 2, Μανδαλάκης 8(2), Πετς 7(1).

Share it