Search

Με το αριστερό στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι ο Άθλος Ορεστιάδας

Παρότι στάθηκε εξαιρετικά σε όλο το ματς, και ήταν κοντά στο σκορ και στα τρία σετ η ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 0-3 απο την Ολυμπιάς Πατρών στο πρώτο του επίσημο εντός παιχνίδι στο “Ν. Σαμαράς” στην Α2 Ανδρών.

Η ομάδα του Άθλου με την δυναμική υποστήριξη του αρκετού κόσμου που βρέθηκε στο κλειστό της Ορεστιάδας είχαν το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου σετ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο, όμως στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν μπροστά και να διατηρήσουν το προβάδισμα τους μέχρι το τέλος με το 23-25 να δίνει το έναυσμα για πανηγύρια στους Πατρινούς για το 0-1.

Το δεύτερο όπως και το πρώτο σετ ήταν ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να κερδίσουν με το ίδιο ακριβώς σκορ(23-25), κάνοντας το 0-2. Ενώ έχοντας και την ψυχολογία μαζί τους και με τους γηπεδούχους σε κρίσιμα σημεία να μην παίρνουν σωστές αποφάσεις φτάσαμε στο 22-25 τις τρίτης περιόδου και τους Πατρινούς να φεύγουν απο την Ορεστιάδα με καθαρή νίκη απέναντι στην ομάδα του Άθλου που άξιζε κάτι καλύτερο απο το παιχνίδι με βάση την εικόνα του

Τα σετ: 0-3 (23-25,23-25,22-25)

Share it