Search

Κέρδισαν τους Νέους της Ξάνθης και έδειξαν πανέτοιμοι για την επανέναρξη οι Προσκυνητές!

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του μέσα απο φιλικό παιχνίδι απέναντι στους Νέους της ΠΑΕ Ξάνθης είχε ο προπονητής της Δόξας Προσκυνητών Γιάννης Κλειτσιώτης.

Η ομάδα της Δόξας στο φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο των Προσκυνητών επικράτησε με 2-1 επί της Κ20 της Ξανθιώτικης ΠΑΕ, χάρις σε τέρματα των Βάσκου στο πρώτο και Εμρέ στο δεύτερο μέρος. Για την ομάδα του Κώστα Προδρομίτη που χρησιμοποίησε και δύο παίκτες της Κ17 μείωσε ο Οκάν Σουλεϊμάν. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρόιδος με βοηθούς τους Παντικίδη και Τσιλφίδου.

Πλέον η ομάδα των Προσκυνητών στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Νάουσα στην Κομοτηνή, ενώ η ομάδα της Ξάνθης αναμένει και αυτή την επανέναρξη του πρωταθλήματος Νέων της Super League την ερχόμενη εβδομάδα.

Για την Δόξα Προσκυνητών ξεκίνησαν οι: Πέρτσας, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Κίτσος, Μουζασβίλι, Δραγανίδης, Ανυφαντάκης, Εμρέ, Κλής, Ιωαννίδης, Βάσκος. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κορωνάκης, Αγγελόπουλος, Σωμαράκης, Μανδύλας, Τρίχας και Γιανακιτσίδης.

Για την Κ20 της Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Σαββίδης, Πεταλωτής, Βαφειάδης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Τσάπαρης, Καπτέλι, Ιωσηφίδης, Καλογιάννης, Σαμπανίδης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Σπυριντόνοβ, Τζιβανόπουλος, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Φιλιππίδης, Τσέλα, Οκάν Σουλεϊμάν, Θυμιάνης.

Photo Credit: Εφημερίδα Περισκόπιο

 

Share it