Search

Με συμμετοχή του Πανθρακικού το 1ο Santa Run Κομοτηνής!

«Μία πόλη, μία ομάδα» είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Πανθρακικό τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να μη μένει στα λόγια, αλλά να το δείχνει και με πράξεις αυτό η ομάδα.

Έτσι οι «πράσινοι» ενημέρωσαν την Παρασκευή (18/11) πως θα συμμετέχουν και εκείνοι σε μία νέα πρωτοβουλία που πήραν η ΣΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ο Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης. Έτσι θα δώσουν και εκείνοι το παρών την Τετάρτη (7/11) στο 1ο Santa Run.

Αναλυτικά: «Μια πόλη, μια δράση, ένας Κοινός Σκοπός. H ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, o Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης, Komorun & Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας, συνδιοργανώνουν το 1ο Santa Run την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, αφιερωμένο στον εθελοντισμό, στο πλαίσιο της δράσης “Ο Άη Βασίλης άργησε μία μέρα”, που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Από την πλευρά του, ο Πανθρακικός, ανταποκρινόμενος σύνθημα “όλη η πόλη μία ομάδα”, καθώς και στο ρόλο που κατέχει ως πρεσβευτής του αθλητισμού της Κομοτηνής στο υψηλότερο επίπεδο και με δεδομένο το αναπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής του ευθύνης, θα λάβει μέρος με ποδοσφαιριστές και στελέχη του στο 1ο Santa Run.

Run Santa… Run! Run Πανθρακικέ… Run!».

Share it