Search

Γυναίκα ξυλοφόρτωσε τον εραστή της κόρης της στην Αλεξανδρούπολη!

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν σήμερα το πρωί (Παρασκευή 18/11) οι περίοικοι του Πάρκου Ανατολικής Θράκης.

Όσοι ήταν εκεί, είδαν μία γυναίκα μέσης ηλικίας, μαινόμενη να δέρνει έναν άνδρα μέσα στο Πάρκο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Όπως έγινε γνωστό από τις φωνές της «μαινάδας» ο άνδρας που ξυλοφόρτωσε είχε υπάρξει εραστής της κόρης της και αυτό προφανώς την είχε ενοχλήσει σφόδρα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που συνέλεξε το «R» ο άνδρας δεν αντιδίκησε έναντι της γυναίκας, παρά μόνο προσπαθούσε να αμυνθεί καλύπτοντας το σώμα του και δη τα γεννητικά του όργανα στα οποία η γυναίκα του κατάφερε πολλές κλωτσιές.

Ενόσω η γυναίκα χειροδικούσε έβριζε χυδαία τον άνδρα, ενώ τον απείλησε και ότι θα του κλείσει το μαγαζί! Σημειωτέον δε, ότι παρούσα στο περιστατικό ήταν και η κόρη της γυναίκας, που αποτέλεσε το αντικείμενο του πόθου το ξυλοφορτωμένου πια άνδρα.

Προφανώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με ακρίβεια τους λόγους της διαφοράς των δύο αυτών ανθρώπων. Αυτό όμως για το οποίο είμαστε βέβαιοι είναι ότι καμία διαφορά δεν λύνεται με αυτόν τον τρόπο και δη σε δημόσιο χώρο όπου υπήρχαν και παιδιά τα οποία έγιναν μάρτυρες ενός τόσο βίαιου περιστατικού.

Πηγή: reportal.gr

Share it