Search

Τι βαθμούς θα είχαν οι ομάδες της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης αν ξεκινούσαν τώρα πλει όφ και πλει άουτ

Με τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου 12-13 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε ο Α’ γύρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, Και απο το ερχόμενο σαββατοκύριακο ξεκινά ο Β’ γύρος της κανονικής διάρκειας

Θυμίζουμε πως φέτος για πρώτη φορά με την ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου με τον οποίο θα πέσει η αυλαία της κανονικής διάρκειας  οι ομάδες θα μπουν χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα συνεχίσουν στα πλέι οφ οι ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο στην Α2 κατηγορία, και των πλέι άουτ οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους.

Στα πλέι οφ που θα παλέψουν για τις δύο θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στην Α1 αν ολοκληρωνόταν τώρα το πρωτάθλημα θα λάμβαναν μέρος οι Παύλος Μελάς Κουτσού, Απόλλων Ξάνθης, Άτλας Σελίνου, Ερμής Μάνδρας και Κεντητή.

Ενώ στα πλέι αουτ τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα, καθώς με τα τωρινά δεδομένα η παραμονή του Ορφέα Ξάνθης στην Γ’ Εθνική κατηγορία στέλνει μόλις μια ομάδα στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης και αυτή θα είναι η ομάδα του Κεραυνού Λευκόπετρας που έχει αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα. Οπότε οι τέσσερις υπόλοιπες ομάδες αν φυσικά δεν υποβιβαστεί ο Ορφέας θα παίξουν πλέι άουτ χωρίς άγχος καθώς θα είναι και τη νέα χρονιά στην Α2. Αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα στα πλέι αουτ θα αγωνιζόταν οι Κεσσάνη Ερασμίου, Ελπίδα Γενησέας, Ορφέας Ν. Αμισσού και Δόξα Μυρωδάτου.

Πάμε όμως τώρα σε αυτό που μας απασχολεί ποια θα ήταν δηλαδή η βαθμολογική κατάταξη αν ξεκινούσαν τώρα τόσο τα πλέι οφ όσο και τα πλέι άουτ της Α2 κατηγορίας. Σημειώνουμε πως για να βγει η βαθμολογία διαιρείται η διαφορά των ομάδων απο την 5η της ειδικής κατάταξης στα πλέι οφ και 10η των πλέι άουτ δια του 4. Στην περίπτωση των πλέι άουτ και της αποχωρήσασας Λευκόπετρας την μετράμε ως -6:

ΠΛΕΙ ΟΦ

1.Π. Μελάς Κουτσού  2

2. Απόλλων Ξάνθης  1

3. Άτλας Σελίνου   1

4. Ερμής Μάνδρας   1

5. Κεντητή    0

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

6. Κεσσάνη Ερασμίου    5

7. Ελπίδες Γενησέας     5

8. Ορφέας Ν. Αμισσού    4

9. Δόξα Μυρωδάτου   3

10. Κεραυνός Λευκόπετρας    -*

*Αποχώρησε απο το πρωτάθλημα και υποβιβάστηκε στην Β’ κατηγορία

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Α2 ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ

Share it