Search

Μόνος στην κορυφή ο Άβαντας στο νότιο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Έβρου! Ατρόμητος Άβαντα – ΠΑΕ Νίψας 0-0 (+20 pics)

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ατρόμητος Άβαντα στο νότιο όμιλο της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου στον Έβρο, μετά το 0-0 στο ντέρμπι με την ΠΑΕ Νίψας.

Ο Ατρόμητος του Χρόνη Νέδου, παίζοντας πολύ καλή άμυνα κατάφερε να περιορίσει τα επιθετικά όπλα των φιλοξενούμενων και να πάρει τον βαθμό που τον διατηρεί στην κορυφή. Η ΠΑΕ Νίψας του Δημήτρη Αποστολίδη, παρά το ότι ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα στο ντέρμπι, ήταν αυτή που επιζήτησε και είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, όμως αυτό δεν μεταφράστηκε σε φάσεις, αλλά σε μια ανούσια κατοχή μπάλας.

Οι γηπεδούχοι με σκληρή άμυνα και σε κάποιες περιπτώσεις δυνατά μαρκαρίσματα, κατάφερναν να ανακόπτουν τον ρυθμό των φιλοξενούμενων και δεν απειλήθηκαν, μετά τις φάσεις του Κουτσούκη στο πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού. Μάλιστα ήταν αυτοί, που θα μπορούσαν να προηγηθούν και να πάρουν το ματς, με τις φάσεις των Παπαναστασούλη, Κεσσάτη και Σιβούδη.

Λίγο πριν το τέλος, ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Σύρου, όμως κατάφερε και διατήρησε το 0 πίσω.

Το .. σβηστό 0-0, άφησε περισσότερο ικανοποιημένους τους γηπεδούχους που παρέμειναν πρωτοπόροι, με την ΠΑΕΝ να μένει σε απόσταση τριών βαθμών απ’ την κορυφή

Το ματς καρέ – καρέ:

10′ Ο Φιλίδης κάνει λάθος έξω απ’ την περιοχή του Ατρομήτου, ο Λαμπάκος γίνεται κάτοχος της μπάλας, τροφοδοτεί τον Κουτσούκη, αυτός όμως δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από θέση τετ α τετ, με τον Τσακουρίδη να αποκρούει.

13′ Μακρινό σουτ του Σουγιουλτζή από πλάγια θέση, άουτ

20′ Δεύτερη προσωπική νίκη του Τσακουρίδη κόντρα στον Κουτσούκη. Ο δεύτερος με εκτέλεση φαουλ τρία μέτρα μακριά απ’ το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του πρώτου, όμως ο Τσακουρίδης είχε τον χρόνο να αντιδράσει και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

29′ Από εκτέλεση κόρνερ του Κεσσάτη, ο Παπαναστασούλης χάνει μεγάλη ευκαιρία, να στείλει την μπάλα με κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής στα δίχτυα.

38′ Σουτ του Παπαναστασούλη εξω απ’ την περιοχή, μπλοκάρει ο Μπινόπουλος

50′ Σουτ του Κεσσάτη απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάγια αριστερά, η μπάλα φεύγει λίγο έξω απ’ το δεξί δοκάρι του Μπινόπουλου.

52′ Σουτ του Πεχλιβανίδη αρκετά έξω απ’ την περιοχή, φεύγει άουτ

53′ Απο κόρνερ της ΠΑΕ νίψας, διώχνει η άμυνα του Άβαντα με τους Σιβούδη και Κεσσάτη να φεύγουν στην αντεπίθεση, όμως η Κατσέλης πρόλαβε να κόψει την πάσα του Σιβούδη, πριν φτάσει στον συμπαίκτη του.

54′ Σουτ του Ταξιόπουλου, μετά από κόρνερ, φεύγει άουτ.

57′ Τεράστια ευκαιρία χάνει ο Σιβούδης, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ατρομήτου πολλά μέτρα πίσω απ ‘ το κέντρο. Η άμυνα της Νίψας δεν κατάφερε να απομακρύνει όμως ο Σιβούδης αστόχησε από κοντά στέλνοντας τη μπάλα άουτ

66′ Σουτ του Λαμπάκου έξω απ’ την περιοχή, πέφτει στη δεξιά του γωνία και μπλοκάρει ο Τσακουρίδης.

70′ Κεφαλιά του Σουγιουλτζή που είχε προωθηθεί, μετά από σέντρα του Κουτσούκη, η μπάλα ψηλά άουτ.

80′ Από φάουλ του Κεσσάτη, ο Φιλίδης απ’ το ύψος της μικρής περιοχής δεν βρίσκει όπως θα ήθελε την μπάλα, η οποία φεύγει άουτ.

86′ Σουτ του Πεχλιβανίδη απ’ τα 35 μέτρα, η μπάλα άουτ

88′ Ο Σύρος δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Σουγιουλζή!

Σημείο κλειδί: 

Η καλή αμυντική λειτουργία του Ατρομήτου που περιόρισε τα επιθετικά ατού της Νίψας. Παρά το γεγονός πως η ΠΑΕΝ είχε την κατοχή, δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα επιθετική, με τον Άβαντα να χάνει 1-2 πολύ καλές στιγμές να “κλέψει” το ματς.

Ο αδύναμος κρίκος:

Οι επιθετικοί των δύο ομάδων, που δεν βρέθηκαν στην καλή τους μέρα.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Άβαντα (Νέδος):  Τσακουρίδης, Σύρος, Χατζηευαγγέλου, Δανιήλ, Φιλίδης(55′ Δράγκος), Ταξιόπουλος(81′ Κωνσταντινίδης), Παπαναστασούλης (90+ Δίγκας), Μπαρμπαγιάννης, Σιβούδης, Κεσσάτης, Σταμπουλίδης.

ΠΑΕ Νίψας (Αποστολίδης):  Μπινόπουλος, Κατσέλης(Μήσογλου), Κοτζαμανίδης Ν., Μπουρουτζής, Μπατμανίδης, Σουγιουλτζής, Καρφαρίδας (57′ Μαρμαρίδης),Καλαϊτζίδης(75′ Κοτζαμανίδης), Λαμπάκος, Κουτσούκης, Πεχλιβανίδης

Το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης: 

Share it