Search

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου με δύο γκολ του Δογανίδη η Ασπίδα Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΣ Φιλίων(+photos)

Έστω και αν χρειάστηκε να πατήσει το γκάζι στο δεύτερο μέρος η Ασπίδα Ξάνθης κατάφερε να υπερκεράσει το αξιόμαχο εμπόδιο του ΠΑΣ Φιλίων και να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης.

pas-filion-aspida4

Στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο των Σημάντρων η ομάδα του ΠΑΣ Φιλίων, που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία, παρότι την χωρίζουν δύο κατηγορίες απο την αντίπαλο της ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική με τους παίκτες της Ασπίδας να μην μπορούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους επηρεαζόμενοι και απο τον βαρύ αγωνιστικό χώρο.

pas-filion-aspida1

Στο δεύτερο μέρος μετά τις παραινέσεις και του προπονητή της ομάδας Χρήστο Σαμαρά οι παίκτες της Ασπίδας “ξύπνησαν” και μπήκαν πιο επιθετικά στο ματς ώστε να μην επιτρέψουν στην αντίπαλο τους  να πιστέψει στην έκπληξη. Τον “γόρδιο” δεσμό έλυσε στο 70′ με υπέροχο γυριστό σουτ ο Σεραφείμ Δογανίδης, που ήταν αυτός που πέτυχε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Ασπίδας όταν στο 80′ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Χατζηπαρασκευά πήρε την  κεφαλιά και κέρδισε για δεύτερη φορά τον Αλή Σαμπεδίν.

pas-filion-aspida2

Το κάτι παραπάνω μέσω του Κυπέλλου θέλει η Ασπίδα Ξάνθης που στοχεύει αρχικά στην πρόκριση στον τελικό και μετά την επιστροφή του ιστορικού συλλόγου στους τίτλους. Η ευχάριστη έκπληξη του θεσμού είναι αναμφίβολα η ομάδα του ΠΑΣ Φιλίων που παρότι αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στον θεσμό φτάνοντας μέχρι και τα προημιτελικά του θεσμού. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Χουσείν Κούλα και Κωνσταντίνο Καλοπήτα.

pas-filion-aspida3

ΠΑΣ ΦΙΛΙΩΝ: Αλή Σαμπεδίν, Μπόζ Τ., Σακαλή, Αχμέτογλου Τ., Μουσά, Σαλή Σαμπάν, Μπουγιουκλής,  Εσκενδέρ, Μολλά Μουράτ, Τσαούσογλου(73′ Τσαρικτσή), Γκιρετλή(83′ Κασάπογλου Εφ.)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Σαμαράς): Κισά Ομέρ, Κιχαίδης(83′ Παπαθωμάς), Ψαρόπουλος(65′ Μουξιός), Σαρηγιαννίδης Αλ., Σαββόγλου, Κοντομιχάλης, Δογανίδης, Κυριαζίδης, Ευθυμιάδης(37′ Χατζηπαρασκευάς), Στεπανιάν, Κατσής

Share it