Search

Ο απίθανος διάλογος Τοροσίδη-Τσίπρα για το χρέος και τα χαιρετίσματα στον Ομπάμα!

Ένα μοναδικό διάλογο φαίνεται ότι είχε στα αποδυτήρια μετά το μας Ελλάδας-Βοσνίας ο ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής Ομάδας με τον Πρωθυπουργό.

Ο Βασίλης Τοροσίδης ανέφερε στον Αλέξη Τσίπρα, που πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους διεθνείς σε ευχάριστο κλίμα: «Τώρα που έρχεται ο Ομπάμα, δώστου Πρόεδρε τα χαιρετίσματά μου κι επίσης ζήτα του να βοηθήσει μπας και μειωθεί το ελληνικό χρέος,» για να απαντήσει, χαμογελώντας, ο Αλέξης Τσίπρας: «Μην ανησυχείς, θα το βάλουμε κι εμείς το γκολ στο 93′!».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για λίγα λεπτά με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους συνεχάρη για τη μεγάλη προσπάθειά τους στα τελευταία λεπτά. Μάλιστα αγκάλιασε τον σκόρερ, Γιώργο Τζαβέλλα, και είπε μεταξύ άλλων στους διεθνείς: «Συγχαρητήρια, είμαστε μαζί σας στην προσπάθεια σας», ενώ μιλώντας στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίκαελ Σκίμπε, του είπε μεταξύ άλλων: «Είσαι ο καλύτερος Γερμανός μου φίλος», για ν’ απαντήσει ο Γερμανός κόουτς: «Μην νομίζεις, στη Γερμανία, ο κόσμος σε συμπαθεί περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς».

Share it