Search

Δεν χάνει στα Κιμμέρια η Θαλασσιά! Στα ημιτελικά η Κυπελλούχος Αναγέννηση που κέρδισε την ΑΕ Ξάνθης

Την τέταρτη νίκη της στο γήπεδο των Κιμμερίων, δύο επί του Εθνικού για το Κύπελλο και δύο επί της ΑΕ Ξάνθης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πέτυχε η Αναγέννηση Θαλασσιάς που κέρδισε με 3-0 την ΑΕΞ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης.

Η κάτοχος του τίτλου Αναγέννηση μπήκε δυνατά απο νωρίς και με την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στέλιου Τουργαίδη, πέναλτι που κέρδισε ο Χριστοφορίδης που ανετράπη απο τον Ταχτσίνογλου. Ενώ στο 40′ η ομάδα της Θαλασσιάς κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα όταν μετά απο σέντρα του Κοτζάκελη ο Γιαννακούδης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα του Κίρτζαλη.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε απο το 65′ όταν μετά απο σέντρα του Γιώργου Βασιλειάδη ο Μπάτζιος πήρε την κεφαλιά “καθαρίζοντας” το ματς, για την Αναγέννηση που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα απο την γηπεδούχο ΑΕΞ. Έτσι η κάτοχος του τίτλου θα έχει την ευκαιρία με την παρουσία της στα ημιτελικά να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Στέλιο Ζαφειρίου και Γιώργο Πασχαλίδη.

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ(Φ. Φεράτογλου): Κίρτζαλη, Μουαρέμογλου(46′ Αλή Ογλού), Μολλά Ισείν, Ταχτσίνογλου, Αχμετσίκ, Σιάνκο, Ραμαδάν Ταρκάν(55′ λ.τρ. Οτουζμπίρ), Μουσά Εγκέ, Ρετζέπογλου, Σουκρήογλου, Ιζέτογλου(84′ Σερήφογλου)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Γ. Αποστολίδης): Δανδανόπουλος, Βασιλειάδης Γ.(75′ Δελητζόγλου), Κοτζάκελης(87′ Παπαδημητρίου), Βουλγαρίδης, Μπάτζιος, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ., Σαρηγιαννίδης Π., Χριστοφορίδης(70′ Ελευθεριάδης), Καζάκης, Γιαννακούδης.

Share it