Search

Πρωτιά στο Διεθνές Τουρνουά πάλης Mlarcupen για την Κομοτηναία Νικολέτα Μπάρμπα!

Νικολέτα Μπάρμπα- κόρη του καθηγητή των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Γιάννη Μπάρμπα και της καθηγήτριας φυσικής αγωγής και συνεργάτιδας του «ΠΕΡΠΑΤΩ» Ευαγγελία Μακρή –είναι η αθλήτρια η οποία εκπροσώπησε τον Σύλλογο, την περιοχή μας αλλά και την χώρα μας στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης Mlarcupen που διεξήχθη στο Βαστερός της Σουηδίας το περασμένο Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου.

Η Νικολέτα διαγωνίστηκε στην ηλικιακή κατηγορία 2004-2005 και κατέκτησε την 1η θέση στα 57 κιλά, ενώ όπως τόνισε η ίδια μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94 fm» διαγωνίστηκε και στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία 2001-2002, κατακτώντας μάλιστα την 7η θέση, σε σύνολο 15 διαγωνιζόμενων αθλητριών.

To Διεθνές Τουρνουά Πάλης Mlarcupen αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις πάλης στη Σουηδία. Φέτος το τουρνουά συμπλήρωσε τα 50 του χρόνια, ενώ οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 840, από 13 χώρες και 112 συλλόγους.

Μιλώντας στον «ΠτΘ» η Νικολέτα δήλωση ιδιαίτερα ευτυχισμένη για την επιτυχία της αυτή, υπογραμμίζοντας πως ο πρωταθλητισμός από μικρή ηλικία αλλά και ο συνδυασμός των όσων αυτός απαιτεί με όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις ενός παιδιού, όπως το σχολείο είναι δύσκολος.

Η ίδια ωστόσο τα καταφέρνει αρκετά καλά όπως μαρτυρούν και οι διακρίσεις της, οι οποίες όπως η ίδια τόνισε θα προσπαθήσει να συνεχιστούν στο μέλλον.

Πηγή: paratiritis-news.gr

Share it