Search

Με εντυπωσιακή παρουσία στο δεύτερο μέρος η ΑΕ Κομοτηνής πέρασε (και) απο την Θεσσαλονίκη!

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος η ΑΕ Κομοτηνής κατάφερε να φτάσει στην τέταρτη διαδοχική της νίκη κερδίζοντας και στην Θεσσαλονίκη επί του Μακεδονικού με 73-57 ανατρέποντας μάλιστα την εις βάρος της κατάσταση στο πρώτο μέρος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και απο τις δύο ομάδες, με το σκορ να πηγαίνει πόντο-πόντο και τους γηπεδούχους να κλείνουν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με ένα καλάθι. Φαίνεται πως αυτό αφύπνιση τους Θρακιώτες που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικοί, ειδικά στην τρίτη περίοδο η ομάδα του κόουτς Κοκκινόπουλου πέρα απο εύστοχη επιθετικά ήταν και εντυπωσιακή αμυντικά πήρε χάρις το επί μέρους σκορ 6-21! κατάφερε όχι μόνο να μπει μπροστά στο σκορ αλλά να το κάνει και με διψήφια διαφορά. Διαφορά που ανέβασε ακόμη περισσότερο και στο τέταρτο δεκάλεπτο φτάνοντας στο επιβλητικό 73-57 έχοντας σε εξαιρετική με΄ρα τους Κουτσοβασίλη, Παλλάκη, Χονδρόπουλο, Σταματέλο και Λεχούδη.

Δεκάλεπτα: 16-16, 36-34, 42-55, 57-73

Διαιτητές: Παργιανόπουλος-Κέτουλας

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Μύθου): Σκουφεζής Ε., Κοντσές 12, Ντσιλής 15, Μπαρζού 8 (2), Παπαγρηγορίου, Κομμάτας 4, Χαλάτσης 9, Σκουφεζής Α 1, Πηλακούτας 6 (2), Λυχριδάς 1, Ρίζος 1, Μαργαρίτης.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κοκκινόπουλος): Σταματέλος 10 (1), Κρίμπουρας, Χονδρόπουλος 14 (4), Βακρινός 2, Λεχούδης 9, Βαχαρίδης, Κουτσοβασίλης 18 (2), Καραμπέκης 5, Μπορμπίδης, Πολυχρονιάδης, Παλάκης 15 (2), Λέφης.

Share it