Search

Δίκαιη εντός έδρας ήττα του ΓΑΣ απο την Χαλκηδόνα στο κατάμεστο ΔΑΚ Κομοτηνής

Για μία ακόμη φορά δεν τα κατάφερε ο ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής μπάσκετ υποδέχθηκε την Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής, παρουσία περίπου 250 φιλάθλων.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι παίκτες του Νεοκλή Λεμονίδη μπήκαν δυναμικά και πραγματοποίησαν το -επιθετικά- καλύτερο δεκάλεπτο της χρονιάς, αφού στο πρώτο δεκάλεπτο σκόραραν 22 πόντους. Η ευστοχία, όμως, δεν συνεχίστηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με την ομάδα να κάνει πολλά αβίαστα λάθη και τις αλλαγές του κ. Λεμονίδη να μην αποδίδουν. Παρόλα αυτά, μετά στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ πλησίασε στο σκορ ακόμη και στη μία κατοχή, ωστόσο η εμπειρία των φιλοξενουμένων, που στο ρόστερ τους έχουν παίκτες οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, στέρησε από τον ΓΑΣ τη νίκη. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Κομοτηνής ατύχησε για τέταρτη συνεχόμενη φορά, με την τελευταία νίκη να έχει έρθει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα: 22-18, 33-42 (ημίχρονο), 49-54, 69-80 (τελικό σκορ)

Διαιτητές: Εκίζογλου-Λαδάς

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Σαββίδης, Καραγιώργος, Σκεμπής 13, Αθανασίου 9 (3), Χατζηδημητρίου 11(1), Καναράς 10(2), Σιμάκης 12(1), Καλατζής 12 (3), Καραμπέκης, Χαλίλ 2, Γκουτσίδης.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Οκλαλιώτης): Τουλούμης 12 (2), Μαρκίδης 10, Μαραπίδης 6, Παπαδόπουλος, Λαϊδης, Μπατάκος 13, Σεφερίδης 8, Κοτζαγιάννης 10, Χαρτόπουλος 21 (2).

Share it