Search

Έσπασε το νικηφόρο σερί της Ασπίδας στο “κάστρο” της Καρδίτσας!

Την ευκαιρία να πετύχει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη έχασε η Ασπίδα Ξάνθης που ήταν εξαιρετική για 35′ περίπου λεπτά όμως στο φινάλε κάποια άστοχα δικά της σουτ και  η ψυχραιμία των γηπεδούχων οδήγησε την Καρδίτσα να φτάσει στην τέταρτη νίκη στο “σπίτι” σε ισάριθμα ματς.

Η ομάδα της Ξάνθης ήταν εξαιρετική στο πρώτο δεκάλεπτο καταφέρνοντας να πάρει τα ηνία του αγώνα και να επιβάλει τον ρυθμό της, με την αντίδραση των φιλοξενούμενων να έρχεται στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου η ομάδα της Καρδίτσας όχι απλά μείωσε αλλά κατάφερε να ολοκληρώσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με έναν πόντο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το ματς ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο με τους γηπεδούχους να κρατούν το προβάδισμα στο ένα καλάθι, ενώ στο τέταρτο δεκάλεπτο λίγο η κούραση λίγο η δύναμη της έδρας με τους φίλους των γηπεδούχων να δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα η ομάδα της Καρδίτσας κατάφερε να φτάσει σε ακόμη μια εντός έδρας νίκη, σπάζοντας παράλληλα το νικηφόρο σερί(3 σερί νίκες) της Ξανθιώτικης ομάδας που την επόμενη αγωνιστική έχει μπροστά της ακόμη ένα εκτός έδρας ματς στο Αγρίνιο κόντρα στην τοπική ομάδα.

Διαιτητές: Κατωτικίδης-Παπανικολάου

Δεκάλεπτα: 14-21, 34-33(ημίχρονο), 57-55, 84-75(τελικό αποτέλεσμα)

ΚΑΡΔΙΤΣΑ(Ρουμελιώτης): Σκορδάς 2, Δόγρανλης, Πανταζής 6, Λάκκας, Μαυρογιάννης 13(2), Κ. Παππάς 2, Κουρέπης, Καμαριώτης 16(2), Παπαδόπουλος 12, Τριχόπουλος 17(3), Θέος 12(2), Παππάς Γ. 4

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Ιωαννίδης): Παπαδάκης 4, Γρούδος, Τσιόγκας, Στεφανίδης 4(1), Καραμπίνης, Τσιαβές 9(2), Κουτσογιάννης 12(4), Ασημάκης 18(2), Παπαθανασίου, Μανδαλάκης 17(1), Πετς 11(1)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Share it