Search

Φιλική νίκη για τις Βασίλισσες της Θράκης κόντρα στον ΑΟ Θράκης(+photos)

Κάτω απο εξαιρετικές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης με αυτή της Αλεξανδρούπολης, με τις Βασίλισσες να κερδίζουν με 7-0 τις Νεανικής ομάδας του ΑΟ Θράκης.

Οι δύο ομάδες με αρκετά νέα πρόσωπα, με τον προπονητή της Ξανθιώτικης ομάδας να χρησιμοποιεί όλες τις παίκτριες που είχε στην διάθεση του τεστάρωντας την αγωνιστική κατάσταση των παικτριών του. Πάντως παρά την βαριά ήττα η ομάδα του ΑΟ Θράκης στάθηκε εξαιρετικά και έχασε 2-3 σημαντικές στιγμές δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, και παρά τις απουσίες που είχε.

Τα γκολ για την ομάδα της Ξάνθης σημείωσαν οι Σέβη Μετοικίδου(3), Χένεν Μπουντρί- Σολτάνι, Στέλλα Μαυρομάτη(2) και Βασιλική Πόρναλη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Καλοπήτας.

Για τις Βασίλισσες ο Ανέστης Αλεξούδης ξεκίνησε με τις: Σιδηροπούλου, Παρδή, Ναλμπάντη, Ευθυμιάδου, Κατσαρού, Βλάχου, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Λισγάρα, Μουρούκη, Μπουντρί -Σολτάνι. Αγωνίστηκαν και οι: Παρσόνογλου, Αραμπατζή, Μουσοπούλου, Τοπαλίδου, Νταλή, Σταύρου, Αλεξιάδου, Πόρναλη, Μαυρομάτη, Σολτάνι, Εφέντη, Χατζηαντωνίου

Για την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Θράκης αγωνίστηκαν οι Βαλασούδη, Ντεφίδου, Γκιρτζάλη, Καργιώτη, Ματοσιάν, Αλιμούδη, Ζήτση, Γεωργαλή, Μανδάνη, Δημακέα, Τερσενίδηου. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Φώτη, Μιλτσάκη και Σιββούδη.

Share it