Search

Το τριτο σετ, κόστισε στη Νίκη Αλεξανδρούπολης … Ναύαρχος Βότσης – Νίκη 3-1

Δεν κατάφεραν να συνεχίσουν τις επιτυχίες οι αθλήτριες της Νίκης Αλεξανδρούπολης, καθώς γνώρισαν την ήττα στη Θεσσαλονίκη απ’ τον Ναύαρχο Βότση με 3-1 σετ, σ’  ένα παιχνίδι που είχε ένταση, εντυπωσιακές φάσεις και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Σημείο κλειδί το τρίτο σετ, εκεί όπου οι γηπεδούχες κατάφεραν να επιστρέψουν απ’ το 12-20 και να το κάνουν 26-24, παίρνοντας προβάδισμα στα σετ (2-1), γεγονός που τις έδωσε την απαιτούμενη ψυχολογική “ένεση”  για την συνέχεια.

Παίρνοντας τα πράγματα απ’ την αρχή, ο γηπεδούχος Βότσης μπήκε πιο συγκεντρωμένα και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-19, με τη Νίκη να απαντά και να κάνει το 1-1, παίρνοντας το δεύτερο σετ με χαρακτηριστική ευκολία, όπως φαίνεται και απ’ το σκορ (16-25).

Εκεί που όλα έδειχναν στο τρίτο πως η Νίκη θα συνέχιζε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και θα έκανε το 1-2 στα σετ, ήρθε η κατάρρευση. Όπως είπαμε, ενώ η ομάδα του Γιάννη Ανδρεάδη προηγούταν με 12-20 στο τρίτο σετ, η έλλειψη συγκέντρωσης και τα λάθη κόστισαν, με τις γηπεδούχες να φτάνουν στο 26-24 και να παίρνουν μαζί με το σετ και ψυχολογία, μετά την ανατροπή.

Παρά το “σοκ” στο τέταρτο σετ οι αθλήτριες της Νίκης, προσπάθησαν να ξεχάσουν το τι συνέβη στο τρίτο και να διεκδικήσουν το ματς, όμως εν τέλει δεν τα κατάφεραν, παρά το γεγονός πως ήταν καθ’  όλη τη διάρκεια κοντά στον Βότση.

Τα σετ:

1-0(25-19), 1-1(16-25), 2-1(26-24), 3-1(25-22)

Συνθέσεις:

Ναύαρχος Βότσης: Θεονή, Γαβρηιλίδου, Λυκούδη, Τυφλιώρη, Φραγκουλίδου,Σακαράκη, Παπαδοπούλου(λ)
Αλλαγές: Τσιούγκαρη, Σωτηρίου
Νίκη Αλεξανδρούπολης (Ανδρεάδης Γ.):  Καλογεροπούλου, Καρακύκλα, Σιούγκαρη, Παρισάκη, Χαρισιάδου, Νικολαίδου, Λυμπεροπούλου (λ)
Αλλαγές: Πρόκτερ

Share it