Search

Νίκη της Καβάλας στο φιλικό για καλό σκοπό με τον Ορφέα στην Ξάνθη(+photos)

Παρουσία λίγου κόσμου Ορφέας Ξάνθης και Καβάλα αναμετρήθηκαν για καλό σκοπό, με τα έσοδα να πηγαίνουν για την οικονομική στήριξη ενός Ξανθιώτη που έχει άμεση ανάγκη για εγχείρηση, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές χάρις το τέρμα του Μπρατσιάνι απο το πρώτο μέρος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν με την συμπλήρωση 15′ λεπτών αγώνα να ανοίξουν το σκορ χάρις το τέρμα που σημείωσε ο Μπρατσιάνι παίρνοντας το ριμπάουντ απο την απόκρουση του Ρούφου στο σουτ του Πτηνόπουλου, και με πλασέ απο κοντά έκανε το 0-1. Η ομάδα του Ορφέα προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και το κατάφερε μετά το πρώτο 25λεπτο χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία στην εστία του Συριτούδη. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο πολύ καλές στιγμές μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους αρχικά με την κεφαλιά του Μπλιού που πέρασε δίπλα απο το δοκάρι του Ρούφου, ενώ η καλύτερη στιγμή ήταν στο 39′ όταν ο Μπρατσιάνι βγήκε απέναντι απο τον Ρούφο με το σουτ του να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι της Ξανθιώτικης ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν καλύτερο με καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, με την ομάδα της Ξάνθης να ανεβάζει αισθητά την απόδοση της χάνοντας μάλιστα και την καλύτερη φάση όταν ο Μαυρόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Συριτούδη το σουτ του όμως απέκρουσε ο Εβρίτης κίπερ του ΑΟΚ, ενώ η ομάδα της Ξάνθης ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη με τις πλαγιοκοπήσεις της  χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα. Ενώ και οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά επιθετικοί χάνοντας καλές στιγμές κυρίως σε σουτ του Παβίσεβιτς και Λαδάκη που σταμάτησαν πάνω στον Ρούφο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Μιχάλη Ελευθεράκη και Γιώργο Χρυσέλη.

Για τον Ορφέα Ξάνθης βασικοί ξεκίνησαν οι: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Μελισσόπουλος Ν., Μακράκης, Μαλαδένης, Καραγκιόζης Β., Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Καραγκιόζης Γ., Λαζαρίδης, Ξαντινίδης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Μουμίνογλου Τουγιάλ, Θεοδωρίδης, Μόσχος, Ζικολάρι, Κωτίδης και Χαραλαμπίδης.

Για την ομάδα της Καβάλας ο Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε με τους: Συριτούδη, Φραγκούλη, Μπάτζιο, Γιαλούση, Σταματόπουλο, Δέντσα, Καπνόπουλο, Πτηνόπουλο, Μπλιό, Παππά, Μπρατσιάνι. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Μπαντάνης, Παπαδόπουλος, Ντετε, Θωμαίδης, Τουμανίδης, Παβίσεβιτς και Λαδάκης

Share it