Search

Μεγαλώνει η βάση των «οπαδών» του Ορφέα Σοφικού μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League! (video)

Μετά τον Νόε Ακόστα του ΠΑΣ Γιάννενα (θυμηθείτε εδώ), έρχεται τώρα ο Κάρλος Μιλιάζες να δηλώσει μέσω video που ανάρτησε η σελίδα του Ορφέα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την συμπαράστασή του προς την ομάδα.

Ο πυρήνας των ποδοσφαιριστών -και ξένων μάλιστα -της Super League που φαίνεται να τρέφουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Ορφέα Σοφικού μεγαλώνει και αναμένουμε με ενδιαφέρον στο αν θα υπάρξει και ανάλογου περιεχομένου video και με ποδοσφαιριστή ενος εκ των επονομαζόμενων «μεγάλων» συλλόγων της χώρας …

Δείτε το video με το μήνυμα που στέλνει στον Ορφέα Σοφικού, ο (πολύ καλός) αριστερός μπακ του Λεβαδειακού και πρώην του ΟΦΗ, Κάρλος Μιλιάζες!

Share it

7 Απαντήσεις

  1. Τα παιδιά βάλθηκαν να μας γλυκάνουν και πάλι. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά.

  2. Τα λόγια ειναι περιττά ! Σας βγάζουμε όλλοι το καπέλο. Όλες οι ποδοσφαιρικές παρέες στην Αλεξ/πολη αυτό το θεμα συζητάμε. Πως ειναι δυνατόν ο Ορφεάς να ‘τριπωνει’ σ’αυτα τα σαλόνια. Μπράβο στα παιδια

  3. I omada pali mas afise ekpliktous. Den xerw ti diasindeseis exoun ala sinexia auto to pragma den einai tixeo. Vouizei olos o Evros. Apla sinxaritiria !