Search

Ιστορική νίκη για τον Άθλο Ορεστιάδας στην Α2!

Την πρώτη νίκη στην ιστορία του πανηγύρισε στην Α2 κατηγορία Ανδρών ο Άθλος Ορεστιάδας καθώς επικράτησε – στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα – με 1-3 σετ του επίσης νεοφώτιστου στην κατηγορία, Πήγασου Κοζάνης.

Η ομάδα του Γιώργου Πασαλίδη, έδινε σήμερα Σάββατο, το πρώτο της αγώνα για τον 1ο υποόμιλο του Β’ ομίλου της Α2, μιας και την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό και συνδύασε την πρεμιέρα της με τον ιδανικότερο τρόπο.

Ο Άθλος κολύμπησε αμέσως στα βαθειά, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα με χαρακτηριστική άνεση. Το πρώτο σετ ήρθε με τους φιλοξενούμενους του Άθλου να μπαίνουν απ’ την αρχή δυνατά και να μην επιτρέπουν στον αντίπαλό τους να μπει σε κανένα σημείο στη διεκδίκηση του σοποίο κατέληξε σε Εβρίτικα χέρια (16-25).

Με την ίδια ένταση συνέχισαν οι αθλητες του Άθλου και στα δύο επόμενα σετ, ακτακτώντας το δεύτερο με 19-25 και το τρίτο ακόμη ευκολότερα με 15-25. Τρεις βαθμοί μπήκαν στο σακούλι, ήδη απ’ το πρώτο ματς και η ομάδα της Ορεστιάδας μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα και να στρέψει την προσοχή της, στον επόμενό αγώνα.

Τα σετ: 0-3
(16-25,19-25,15-25)

Share it