Search

Τι βαθμούς θα είχαν οι ομάδες της B’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης αν ξεκινούσαν τώρα πλει όφ και πλει άουτ

Με τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου 5-6 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε ο B’ γύρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και μετά την διακοπή για τους αγώνες του Κυπέλλου αρχίζει ο δεύτερος γύρος.

Θυμίζουμε πως φέτος για πρώτη φορά με την ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου με τον οποίο θα πέσει η αυλαία της κανονικής διάρκειας  οι ομάδες θα μπουν χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα συνεχίσουν στα πλέι οφ οι ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο στην Α2 κατηγορία, και των πλέι άουτ οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους.

Στα πλέι οφ που θα παλέψουν για τις δύο θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στην Α2 μετέχουν οι Εθνικός Κιμμερίων, Φίλιππος Δροσερού, Ελπίδες Ξάνθης, Αετός Τοξοτών και Α.ΠΟ. Ξάνθης.

Ενώ στα πλέι αουτ αν ολοκληρωνόταν τώρα το πρωτάθλημα θα μετείχαν οι ΠΑΣ Φιλίων, Ατρόμητος Χρύσας, Μέλισσα, Ελπίς Σουνίου και Ερυθρός Αστέρας Σελέρου. Θυμίζουμε πως με τα τωρινά δεδομένα η παραμονή του Ορφέα Ξάνθης στην Γ’ Εθνική κατηγορία στέλνει μόλις μια ομάδα στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης

Πάμε όμως τώρα σε αυτό που μας απασχολεί ποια θα ήταν δηλαδή η βαθμολογική κατάταξη αν ξεκινούσαν τώρα τόσο τα πλέι οφ όσο και τα πλέι άουτ της Β κατηγορίας. Σημειώνουμε πως για να βγει η βαθμολογία διαιρείται η διαφορά των ομάδων απο την 5η της ειδικής κατάταξης στα πλέι οφ και 10η των πλέι άουτ δια του 4:

ΠΛΕΙ ΟΦ

1, Εθνικός Κιμμερίων  3

2. Φίλιππος Δροσερού  2

3. Ελπίδες Ξάνθης  1

4. Αετός Τοξοτών  0

5. Α.ΠΟ. Ξάνθης  0

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

6, ΠΑΣ Φιλίων  4

7. Ατρόμητος Χρύσας  3

8. Μέλισσα   3

9. Εν. Ελπίς Σουνίου  3

10. Ερυθρός Αστέρας Σελέρου  0

Share it