Search

Με το δεξί η πρεμιέρα της Εθνικής Νέων του Σαμπανίδη στα προκριματικά του EURO(+video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε η Εθνική Νέων τις υποχρεώσεις για τα προκριματικά του EURO 2017, καθώς στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου επικράτησε 2-0 της διοργανώτριας Ουαλίας.

Η Εθνική μας ήταν σαφώς ανώτερη του αντιπάλου της και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα στατιστικά του ματς, καθώς οι Έλληνες διεθνείς δημιούργησαν συνολικά έντεκα ευκαιρίες για γκολ, τέσσερις εκ των οποίων εντός εστίας, έναντι μόλις μίας των Ουαλών.

https://streamable.com/yd70

Το σκορ για την Ελλάδα άνοιξε οι Μίγγος στο 59΄, ενώ με ασίστ του ίδιου παίκτη ο Νικολάου διαμόρφωσε στο 78΄ το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα το αντιπροωπευτικό μας συγκρότημα από την Ουαλία ενώ στο 90+2′ έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το3-0 αλλά οι Σαμπανίδης και Παυλίδης δεν σημάδεψαν σωστά.

https://streamable.com/2p2v?t=2.7

Να σημειώσουμε πως ο Ξανθιώτης επιθετικός της Κ20 του ΑΟΞ πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 69′ και ήταν ιδιαίτερα κινητικός στην επίθεση της Ελληνικής ομάδας.Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας το Λουξεμβούργο το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 17:00. Στο άλλο ματς του ομίλου η Αγγλία κέρδισε με 2-0 το Λουξεμβούργο.

Ουαλία: Χέιλ-Μπράουν, Κοξ, ΝταΣίλβα, Έβανς Τ. (76΄ Λούις), Αμπαντού, Πουλ, Γούντμπερν (90΄ Χάρινγκτον), Σμιθ, Ρόμπερτς, Χάρις, Έβανς Κ. (46΄ Μπρόουντχεντ).

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Βαλμάς, Κατράνης, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός, Μίγγος (90΄ Παυλίδης), Σταθόπουλος (69΄ Σαμπανίδης), Βρουσάι (78΄ Οικονομίδης), Νικολάου, Νάτσος.

Share it