Search

Τι βαθμούς θα είχαν οι ομάδες της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης αν ξεκινούσαν τώρα πλει όφ και πλει άουτ

Με τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου 5-6 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε ο Α’ γύρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και μετά την διακοπή για τους αγώνες του Κυπέλλου αρχίζει ο δεύτερος γύρος.

Ως γνωστός πρωταθλητής του άτυπου τίτλου “χειμώνα” αναδείχτηκε ο Άρης Αβάτου που ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση του Α’ γύρου. Θυμίζουμε πως φέτος για πρώτη φορά με την ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου με τον οποίο θα πέσει η αυλαία του Α’ γύρου οι ομάδες θα μπουν χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα συνεχίσουν στα πλέι οφ οι ομάδες που θα παλέψουν για την κατάκτηση του τίτλου, και των πλέι άουτ οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους.

Στα πλέι οφ αν ολοκληρωνόταν τώρα το πρωτάθλημα θα συνέχιζαν οι Άρης Αβάτου, Εχίνος Σπορ, Αναγέννηση Θαλασσιάς, Ηρακλής Ζυγού και Ασπίδα Ξάνθης. Ενώ στα πλέι άουτ θα αγωνιζόταν οι Νέστος Κύρνου, Αστέρας Μαγικού, ΑΕ Ξάνθης, Άρης Πετεινού και ΑΟ Βιστωνίδας.

Να θυμίσουμε πως ο πρωταθλητής θα βγει απευθείας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ στην μάχη της παραμονής όπως όλα δείχνουν με την εξαιρετική πορεία του Ορφέα Ξάνθης στην Τρίτη Εθνική κατηγορία στην Α2 θα υποβιβαστεί μόλις 1 ομάδα.

Πάμε όμως τώρα σε αυτό που μας απασχολεί ποια θα ήταν δηλαδή η βαθμολογική κατάταξη αν ξεκινούσαν τώρα τόσο τα πλέι οφ όσο και τα πλέι άουτ της Α1 κατηγορίας. Σημειώνουμε πως για να βγει η βαθμολογία διαιρείται η διαφορά των ομάδων απο την 5η της ειδικής κατάταξης στα πλέι οφ και 10η των πλέι άουτ δια του 4:

ΠΛΕΙ ΟΦ

1, Άρης Αβάτου     3

2. Εχίνος Σπορ     2

3. Αναγέννηση Θαλασσιάς    2

4. Ηρακλής Ζυγού     2

5. Ασπίδα Ξάνθης   0

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

6, Νέστος Κύρνου    2

7. Αστέρας Μαγικού    1

8. ΑΕ Ξάνθης     1

9. Άρης Πετεινού    0

10. ΑΟ Βιστωνίδας    0

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΩΝ 158 ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Share it