Search

Ο απολογισμός των 18 Θρακιωτών στην 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής!

Δράση σε τρεις ομίλους είχαμε για τους Θρακιώτες ποδοσφαιριστές και προπονητές που συναντάμε στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής ήταν 7 νίκες, 1 ισοπαλίας και 3 ήττες.

Αναμφίβολα ο “Θρακιώτης της αγωνιστικής” ήταν ο Τοπούζης που πέτυχε ακόμη δύο τέρματα με την φανέλα του Ερμή Ζωνιανών, ενώ ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον πάγκο του Εργοτέλη ο Νίκος Ουσταμπασίδης. Εν αντιθέσει ο άτυχος της αγωνιστικής ήταν ο Γιώργος Γούλας που αγωνίζεται στο Λουτράκι, καθώς τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Στα αρνητικά της αγωνιστικής πως από τους 16 Θρακιώτες ποδοσφαιριστές χρόνο συμμετοχής είχαν οι 7 ενώ ρεπό είχε η ομάδα του Μανώλη Ντόσκα.

Αναλυτικά ο απολογισμός των 18 Θρακιωτών στην 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας:

1ος ομιλος

Καβάλα – Εορδαϊκός  5-1: Επιβλητική νίκη για τον ΑΟΚ, χωρίς όμως να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Εβρίτες Λίτσκας, Σταματόπουλος και Συριτούδης αλλά και ο Ξανθιώτης Αλέξης Μελισσόπουλος που παραμένει τραυματίας

Νέστος Χρυσούπολης – ΑΟ Καρδίας  1-1: Με τους Ξανθιώτες Γιάννη Μπουλγκούρα και Άγγελο Παυλακάκη να αγωνίζονται σε όλο το παιχνίδι και έντονα παράπονα για την διαιτησία η ομάδα του Νέστου παρότι καλύτερη έμεινε στην ισοπαλία με την ομάδα της Καρδίας.

Μακεδονικός Φούφα – Απόλλων Καλαμαριάς  0-1: Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλων Καλαμαριάς με διπλό στην Πτολεμαϊδά, Δεν αγωνίστηκε ο Εβρίτης Παύλος Ζώτος.

3ος ομιλος

Φωστήρας  – Αιολικός 1-2: Με τον Εβρίτη αμυντικό Αρθούρο Αμπραχαμιάν να ξεκινά βασικός ο Αιολικός πέτυχε σημαντικό διπλό επί του Φωστήρα.

Δόξα Μεγαλόπολης – Αστέρας Αμαλιάδας   2-0: Χωρίς τον Ξανθιώτη Βασίλη Δόντσο που αποκτήθηκε μέσα στην περασμένη εβδομάδα η ομάδα της Αμαλιάδας ηττήθηκε στην Μεγαλόπολη από την τοπική Δόξα.

Παναχαϊκή – Λουτράκι  2-1: Άτυχος ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Γιώργος Γούλας που υπέστη διάστρεμμα και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 35′, σε μια αναμέτρηση που η ομάδα του Λουτρακίου έχει πολλά παράπονα για τον τρόπο που έχασε.

4ος ομιλος

Άγιος Ιερόθεος – Ερμής Ζωνιανών 3-4: Με πρωταγωνιστή τον Εβρίτη Θάνο Τοπούζη που πέτυχε δύο γκολ η ομάδα των Ζωνιανών συνεχίζει την προέλαση της.

Ηλυσιακός – Εργοτέλης  1-2: Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον πάγκο του Εργοτέλη ο Εβρίτης τεχνικός Νίκος Ουσταμπασίδης. Σημαντική νίκη για την ομάδα των Εβριτών μια και ας μην ξεχνάμε πως στο τεχνικό τιμ των Κρητικών είναι και ο γυμναστής Αντώνης Τσικάκης.

Εθνικός – Πανθηραϊκός 1-0: Με τους Ανδρέα Μκρτσιάν και Γιώργο Λαζαρίδη να αγωνίζονται σε όλο το ματς και παρότι η ομάδα της Σαντορίνης είχε καλή απόδοση δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, έχοντας σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τον Εθνικό.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ – Κηφισιά 1-0 : Μεγάλη νίκη για την ΑΕΕΚ επί της Κηφισιάς χωρίς να αγωνιστεί ο Κομοτηναίος Γιώργος Γκουτσίδης που είναι τραυματίας.

Προοδευτική – Ιάλυσος  1-0: Σημαντική νίκη για την “Προο” με τον Εβρίτη επιθετικό Νίκο Γκαϊδατζή πάντως να μην αγωνίζεται.

Θύελλα Ραφήνας: Ρεπό είχε η ομάδα του Ξανθιώτη Μανώλη Ντόσκα.

 

Share it