Search

Με πρόταση Πανόπουλου ανέλαβε γενικός διευθυντής της Super League o Βασίλης Γκαγκάτσης!

Επιστροφή στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου για τον Βασίλη Γκαγκάτση ο οποίος μετά την παρουσία του στον Πανιώνιο σε συμβουλευτικό ρόλο ανέλαβε και επισήμως τη θέση του νέου διευθυντή της Super League, στην θέση του απερχόμενου Μιχάλη Αναγνώστου.  Να τονιστεί ότι ο κ. Γκαγκάτσης αποτελεί προσωπική εισήγηση του αφεντικού της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου η οποία βρήκε απήχηση!

Στην ψηφοφορία που έγινε, ο παλιός πρόεδρος της ΕΠΟ και γενικά… παλιός γνωστός στον χώρο του ποδοσφαίρου πήρε τις ψήφους προτίμησης του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ αλλά και της ΑΕΚ. Πρόσωπο δηλαδή κοινής αποδοχής, ενώ ακόμη την στήριξη προς το πρόσωπό του έδειξαν στην πράξη ο Λεβαδειακός, ο Αστέρας Τρίπολης, η Ξάνθη, η Βέροια, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και η Κέρκυρα!

Απών από την ψηφοφορία ήταν ο Ηρακλής, ενώ το λευκό προτίμησαν η Λάρισα, ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πλατανιάς και η ΕΠΟ δια του εκπροσώπου της Ζήση Βρύζα!

O παλιός πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και στην συνέχεια νομικός σύμβουλος αρκετών ΠΑΕ, επιστρέφει στην… κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή από την θέση του διευθύνοντα συμβούλου καθώς θα αντικαταστήσει τον απερχόμενο Μιχάλη Αναγνώστου

Share it