Διακόπτονται όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, κανονικά συνεχίζονται τα τοπικά!

Οριστική είναι η απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ για την αναστολή όλων των εθνικών πρωταθληματών, δηλαδή των Super League, Football League, Γ’ Εθνικής και του γυναικείου πρωταθλήματος.

Αντίθετα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του S.A. κανονικά θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα των Ενώσεων και κατά συνέπεια και αυτά των ΕΠΣ Έβρου, ΕΠΣ Θράκης & ΕΠΣ Ξάνθης.

Βέβαια, επειδή τα έχουμε δει όλα στον… μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, πάντα μπορεί να υπάρξει η οποιαδήποτε ανατροπή.

Η ανακοίνωση της ΠΔΕ για την αναστολή:

«Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.

Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».

 

Share it