Search

Έντονη Θρακιώτικη παρουσία στη νέα διοίκηση της ΕΠΣΜΑΘ! Νέος πρόεδρος ο Π. Παπαδόπουλος

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στην Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης(Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ) μετά από την εκλογική διαδικασία και τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης. Στη θέση του προέδρου εκλέχτηκε ο Παύλος Παπαδόπουλος από τον ΠΑΟΚ  Θεσσαλονίκης με την απόλυτη ομοφωνία όλων των μελών.

Τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα αναλαμβάνει ο Δημήτριος Ροδακόπουλος από τον Ποδηλάτη και την θέση του Α΄ αντιπροέδρου ο Κυριάκος Γκογκότσης από τον Θράκα Ιππέα Κομοτηνής, ενώ Β’ αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Βασίλης Ποιμενίδης του Πήγασου Ξάνθης. Την θέση του Ταμία ανέλαβε ο Κώστας Τσορτουκτσίδης του ΒΑΟ Θεσσαλονίκης. Υπεύθυνος Τύπου και Δημ. Σχέσεων ο Παντελής Τζερτζεβέλης, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι οι: Χαράλαμπος Αμοιρίδης από τον ΑΙΑ Κιλκίς, Ιωάννης Ζαφειριάδης από τον Πήγασο και Χρήστος Λεβέντης από τον ΡΗΣΟ Ορεστιάδας.

Αναπληρωματικά μέλη: Τσακιρίδης Αφεντούλης (Πήγασος Ξάνθης), Μπακάλμπασης Χαράλαμπος (Θράκος Ιππέας Κομοτηνής), Καρατζούλης Σπυρίδων (Χίλια Δέντρα).

Εξελεγκτική Επιτροπή: Καλέση Ιωάννα (ΒΑΟ), Τσαλκιτζή Σοφία (ΠΑΟΚ), Χατζηστεργίου Ευγενία (ΠΑΟΚ).

Τις καλύτερες ευχές του στο νέο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ έδωσε πρώτος ο απερχόμενος πρόεδρος και Ολυμπιονίκης του Αθλήματος Κλεάνθης Μπάργκας, ο οποίος δήλωσε ότι παραμένει στις επάλξεις του αθλήματος της ποδηλασίας, καθώς έχει επωμιστεί την συνδιοργάνωση της ποδηλατοδρομίας με την Διαβητολογική Εταιρεία Β. Ελλάδος «κάνουμε ποδήλατο για το Διαβήτη», η οποία θα λάβει χώρα στις 20 Νοεμβρίου, ώρα 12:30, στο πλακόστρωτο της Ν. Παραλίας Θεσσαλονίκης και καλεί μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρών με τα ποδήλατά τους

Share it