Search

Φιλική νίκη για τον Ορφέα Ξάνθης επί της Κ20 της Ξάνθης ενόψει ενόψει Προσκυνητών(+photos)

Φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα Νέων της Ξάνθης έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την  Δόξα Προσκυνητών στο γήπεδο του ΑΟΞ στα πλαίσια της Β’ φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Ορφέα αναδείχτηκε νικήτρια με 4-0 κόντρα στα Κ20 της Ξάνθης χάρις τα τέρματα των Μουμίνογλου Τουγιάλ, Κώστα Ξαντινίδη(2) και Βασίλη Λαζαρίδη, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν αρκετά σχήματα και παίκτες, με τον Κώστα Προδρομίτη να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας Νέων μια και λόγω των Εθνικών ομάδων το σαββατοκύριακο θα υπάρχει ρεπό.

Σε αντίθεση με τους Νέους της Ξάνθης η ομάδα του Ορφέα μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής επιστρέφει σε ρυθμούς επίσημων αγώνων μια και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου ακολουθεί το νοκ άουτ παιχνίδι με την Δόξα Προσκυνητών για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής.

Για την ομάδα του Ορφέα ξεκίνησαν οι: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Καρά Αλή, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ., Λαζαρίδης, Ξαντινίδης, Μουμίνογλου. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κωτίδης, Μελισσόπουλος, Θεοδωρίδης, Πιλέ Φεράτ, Μόσχος και Χαραλαμπίδης

Για την Κ20 της Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Σαββίδης, Σπυριντόνοβ, Βαφειάδης, Καλαϊτζίδης, Φιλιππίδης, Τσάπαρης, Τζιβανόπουλος, Τενεκές, Ιωσηφίδης, Καλογιάννης, Χατζής. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Ζουρνατζίδης, Κίτσος, Παπαδόπουλος, Καπτέλι, Χασάνογλου, Τσέλα και Πεταλωτής,

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς του Γιώργος Πασχαλίδη και Εμίν Κεχαγιά.

Share it