Search

Έρχεται στη Θράκη για διπλό φιλικό με την Εθνική Κύπρου η Εθνική Γυναικών!

Στην πόλη της Κομοτηνής και το ΔΑΚ θα πραγματοποιηθούν τα δύο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας Γυναικών της Ελλάδας και της Κύπρου, όπως ανακοίνωσε με δήλωση του ο προπονητής της Εθνικής… Κύπρου.

Ναι καλά διαβάσατε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Κύπρου Άνδρος Βασιλείου με δηλώσεις του στο womensports.gr μίλησε για τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν στην Κομοτηνή, ενώ η Κυπριακή Ομοσπονδία ανακοίνωσε μέχρι και τις κλήσεις. Εν αντιθέσει με την Ελληνική που δεν έχει προχωρήσει ακόμη ούτε καν στην επίσημη ενημέρωση για το φιλικό στην πόλη της Θράκης,

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σε δηλώσεις του στην Σοφία Κυριακίδου δήλωσε: ” Καταρχάς να πω ότι ήταν μεγάλη η χαρά από όλους μας όταν μας ανακοίνωσαν ότι στις 23&25/11 θα κάνουμε 2 διεθνή φιλικά με την Εθνική Ελλάδας. Από εκεί και πέρα να πω για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ότι θα είναι και τα δυο παιγνίδια ανταγωνιστικά. Θεωρώ ότι η Ελληνική ομάδα είναι πιο έμπειρη και έχει περισσότερα παιγνίδια στα πόδια τους. Οι περισσότερες παίκτριες και των 2 ομάδων είναι φίλες μεταξύ τους. Το ίδιο και οι προπονητές και εκείνο που εύχομαι και ευελπιστώ είναι να γίνουν 2 καλά παιγνίδια και να τα απολαύσουμε όλοι μας. Επι της ευκαιρίας καλώ και όλο το φίλαθλο κόσμο της Κομοτηνής και όχι μόνο να έρθουν να παρακολουθήσουν τα παιγνίδια. Επίσης ξέρω ότι υπάρχουν εκεί στο πανεπιστήμιο και αρκετοί Κύπριοι και θα θέλαμε πάρα πολύ να έρθουν να μας δουν. Σεβόμαστε παρά πολύ την Ελληνική ομάδα όμως και εμείς θα αγωνιστούμε χωρίς φόβο. Τέλος να πω ότι όλοι μας ανυπομονούμε να έρθουμε για να αγωνιστούμε σε ένα φιλικό περιβάλλον όπου τη φιλοξενία τη θεωρώ δεδομένη. Τα χαιρετίσματά μας στη Κομοτηνή όπου θα γίνουν και οι αγώνες!”

ethniki-kyprou

Για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Κύπρο στην Κομοτηνή, οι παίκτριες της Κυπριακής ομάδας θα ταξιδέψουν για την πόλη της Θράκης την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ενώ τα δύο φιλικά ματς είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη 23 και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

 

Share it