Search

Έπιασε κορυφή ο Ατρόμητος Άβαντα μετά την νίκη του (2-0) επί του ΑΟ Δορίσκου(pics+vid)

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε ο Ατρόμητος Άβαντα του Χρόνη Νέδου μετά την επικράτησή του επί του ΑΟ Δορίσκου με δύο γκολ του Σιβούδη, ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν αμφότερες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, αλλά η ατομική ποιότητα του Σιβούδη καθόρισε το παιχνίδι και έδωσε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.

Ο ΑΟ Δορίσκου είχε χαμένο πέναλντι με τον Ζάκκα στο δεύτερο ημίχρονο, πέναλντι το οποίο “έπιασε” ο Τσακουρίδης, ενώ προς το τέλος είχε και ένα γκολ που ακυρώθηκε ως offside με τον Ζάκκα και πάλι πρωταγωνιστή και ενώ αγωνιζόταν με 10 καθώς απ’το 70 είχε αποβληθεί ο Θεοδωρίδης  για μαρκάρισμα στον Σιβούδη, όντας τελευταίος παίκτης.

Ατρόμητος Άβαντα (Νέδος): Τσακουρίδης, Χατζηευαγγέλου, Σύρος, Δανιήλ, Φιλίδης, Ταξιόπουλος, Παπαναστασούλης, Βλάχος, Σιβούδης, Κεσσάτης, Μπαρμπαγιάννης

ΑΟ Δορίσκου (Αλμετίδης): Κατσούγιας, Θεοδωρίδης, μαύρος, Πεζικίδης, Μπρίμπος, Κυριακίδης, Τσιλιαρούδης, Τσανάκας, Ζάκκας, Μοβισιάν, Ριτζάλης

Διαιτητές: Κτιστόπουλος, Θάνος, Καραΐσκος

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις όπως τις κατέγραψε η κάμερα του “Πάμε Γήπεδο”

 

Share it