Search

Ο απολογισμός των 11 πιτσιρικάδων απο την Θράκη που αγωνίζονται στα τμήματα Υποδομής ομάδων της Super League!

Με δράση και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες συνεχίστηκαν τα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League, με τις ομάδες των νεαρών Θρακιωτών να έχουν απολογισμό 5 νίκες και 2 ήττες.

Βέβαια να σημειώσουμε πως η μία νίκη ήταν αυτή των Παίδων του ΠΑΟΚ του Παρασκευά Μπάτζιου επί της Ξάνθης, και η μια ήττα αυτή του Λεβαδειακού των Συνοδινού και Σαραντίδη απο την Ξάνθη. Πάντως απο τους 11 νεαρούς Θρακιώτες που αγωνίζονται σε ομάδες εκτός Θράκης βασικοί αγωνίστηκαν οι τρεις.

Αναλυτικά:

Κ20

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 5-0: Σαρωτικοί οι Νέοι του Ολυμπιακού που διέλυσαν με 5-0 τον Παναθηναϊκό και τον έριξαν απο την κορυφή. Δεν αγωνίστηκαν οι Γιανναράκης και Ξενιτίδης για τους “ερυθρόλευκους” με τον Βασίλη Βούζα να χρησιμοποιεί αρκετούς απο τους επαγγελματιές της ομάδας όπως τους  Τσιμίκα, Ανδρούτσο και Μανθάτη.

Λεβαδειακός  – Ξάνθη 0-2: Βασικός αγωνίστηκε ο Ορεστιαδίτης Απόστολος Σαραντίδης για τους Βοιωτούς που γνώρισαν την ήττα απο την φορμαρισμένη ομάδα της Ξάνθης. Δεν αγωνίστηκε ο Κομοτηναίος Σίμος Συνοδινός.

Κέρκυρα – Βέροια  1-0: Με τον Κομοτηναίο Τζατζανά(φωτο 3) στην βασική ενδεκάδα η ομάδα της Κέρκυρας κέρδισε με 1-0 την Βέροια. Δεν αγωνίστηκε ο Γιώργος Βλαδιμηρίδης που ταλαιπωρούνταν απο τραυματισμό.

Κ17

ΑΕΚ – Λεβαδειακός 0-3 α.α.: Νίκη άνευ αγώνα πέτυχε ο Λεβαδειακός των Κομοτηναίων Παχούμη και Γιαννακόπουλου καθώς ο γιατρός του αγώνα έφτασε στο γήπεδο αφού είχε κλείσει το φύλλο αγώνα. Πάντως η ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι.

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος  2-1: Με τον Εβρίτη Δημήτρη Καμπουρούδη(φωτο 1) να αγωνίζεται βασικός για ακόμη ένα ματς με τους “κυανέρυθρους” έχοντας ακόμη μια εξαιρετική παρουσία, η ομάδα της Νέας Σμύρνης παρότι ήταν καλύτερη ηττήθηκε με 2-1 στην Τρίπολη απο  τον Αστέρα.

Κ15

Ξάνθη – ΠΑΟΚ 1-2: Νικηφόρα πέρασαν απο την Ξάνθη οι Παίδες του ΠΑΟΚ, με τον Ξανθιώτη αμυντικό των “ασπρόμαυρων” Παρασκευά Μπάτζιο(φωτο 2) παρότι ήταν στην αποστολή να μην αγωνίζεται καθώς ταλαιπωρούταν απο ίωση.

Παναιτωλικός – Ηρακλής  0-4: Επιβλητικό πέρασμα του Ηρακλή απο το Αγρίνιο, δεν αγωνίστηκε ο Κομοτηναίος Φάνης Αποστολίδης για τον “γηραιό” καθώς είναι τραυματίας

 

Share it