Search

Ο απολογισμός των 10 Θρακιωτών στην 2η αγωνιστική της Football League!

Με ουκ ολίγες εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε η 2η αγωνιστική της Football League, με τις ομάδες των Θρακιωτών να έχουν απολογισμό 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Αναλυτικά:

Άρης – Αιγινιακός 1-1: Με τον Ξανθιώτη Κενάν Μπαργκάν να περνά ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα του Άρη έχασε πολλές ευκαιρίες βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα όμως κατάφερε στο φινάλε να ισοφαρίσει. Δεν αγωνίστηκε για τους γηπεδούχους ο Λάζαρος Χαριτωνίδης.  Απο την άλλη πλευρά βασικός ξεκίνησε ο δανεικός απο την Ξάνθη, Βασίλης Φασίδης με καλή παρουσία προτού γίνει αλλαγή στο 81′ για να μπει ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης Ονουάτσι.

ΑΟ Χανίων – Αγροτικός Αστέρας 0-2: Εντυπωσιακό το ξεκίνημα για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα του Ξανθιώτη βοηθού προπονητή Θάνου Χατζηαθανασίου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ξεκινά με δύο νίκες το πρωτάθλημα.

Τρίκαλα – Πανσερραϊκός 1-1: Με τους Ντενίζ  Μπαϊκαρά και Χουσείν Μουμίν να αγωνίζονται βασικοί σε όλο το ματς και παρά την σωρεία ευκαιριών η ομάδα των Τρικάλων δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Χασομέρης.

ΟΦΗ – Καλλονή 2-2: Με τον Εβρίτη αμυντικό Δημήτρη Κομεσίδη να περνά ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα του ΟΦΗ παρότι καλύτερη έμεινε στην ισοπαλία, με τον κίπερ των γηπεδούχων να φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ

Σπάρτη – Απόλλων Σμύρνης 0-2 : Βασικός σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Εβρίτης αμυντικός Δημήτρης Σιώπης για τους γηπεδούχους που βρέθηκαν πίσω στο σκορ απο το πρώτο ημίχρονο χωρίς να μπορέσουν να αποφύγουν την ήττα απο τον Απόλλωνα.

Λαμία – Κισσαμικός 2-0: Με τον Εβρίτη Σταύρο Σταθάκη στην βασική ενδεκάδα, όπως και τον πρώην του Έβρου Σουφλίου Νίκου Κουρέλλα, η ομάδα του Κισσαμικού δεν κατάφερε να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ καθώς ηττήθηκε απο την Λαμία με 2-0.

Share it