Search

Νίκη κορυφής για τους Έφηβους του ΓΑΣ στο ντέρμπι της Κομοτηνής με την ΑΕΚ που αφιέρωσαν στον άτυχο Νίκο!

Ο ΓΑΣ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Κομοτηνής, που διεξήχθη στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Δ’ ομίλου του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, κερδίζοντας με 66-46.

Τα παιδιά και των δυο ομάδων μπήκαν με ενθουσιασμό στο παιχνίδι και προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η ομάδα του ΓΑΣ αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Κολεντζαρίδη και Λαρίση και βασίστηκε στην πιεστική της άμυνα, αναγκάζοντας την ΑΕΚ σε αρκετά λάθη, και τρέχοντας στον αιφνιδιασμό προηγήθηκε στο α’ δεκάλεπτο 11-18. Παρόμοια κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο για να κλείσει το ημίχρονο με 26-35.

Στο β ημίχρονο η διαφορά συνεχώς ανέβαινε, βάζοντας αρκετά εύκολα καλάθια οι παίκτες των τυπικά φιλοξενούμενων, και με επιμέρους σκορ 10-19, έκλεισαν το γ’ δεκάλεπτο με σκορ 36-55. Στο διάστημα αυτό υπήρξε και ο τραυματισμός του αθλητή του ΓΑΣ Νίκου Ναντσόπουλου(διάστρεμμα), ο οποίος και αποχώρησε αμέσως από το γήπεδο για το νοσοκομείο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το τελικό 46-66 ήρθε φυσιολογικά, με τους εφήβους του ΓΑΣ να αφιερώνουν τη νίκη στον τραυματισμένο φίλο τους, Νίκο

Διαιτητές: Ντούρας, Τσακιράκη

Δεκάλεπτα: 11-18, 26-35, 36-55, 46-66

ΑΕ Κομοτηνής (Πανταζής): Αμπράζης, Καραμανλής 14, Καρκατσέλης Χρ. 8, Ζεκεριέ 9 (1), Αχυρόπουλος 2, Αγγελάκης Κ., Μπορμπίδης 13

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Ναλμπάντης Αργ., Μαχαίρας 2, Θεοδωρόπουλος 3, Σαββίδης 16, Γκουτσίδης 13 (2), Καρκατσέλης Βασ. 5, Νέμιτσας 14 (1), Λουλούδης 2, Καζόγλου 4, Αθανασίου 7, Ναντσόπουλος, Ναλμπάντης Γιάν.

Share it