Search

Επιβλητικό πέρασμα του Ιάσμου απο τους Ασώματους(+photos)

Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Θράκης, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ένωση Ασωμάτων. Οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν την ισχύ τους και φιλοδώρησαν τους γηπεδούχους με έξι τέρματα.

Με αυτό τον τρόπο παρέμειναν εμφατικά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας “κυνηγώντας” τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Για την Ένωση Ασωμάτων, παρά την προσπάθεια των παικτών, η ήττα ήταν μονόδρομος, κι αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

iasmos-asomatoi2

Στα αμιγώς αγωνιστικά ο Ίασμος άνοιξε το σκορ με τον Γρίβα, ενώ στη συνέχεια η διαφορά πήρε μεγάλες διαστάσεις, αφού στα γκολ προστέθηκαν το χατ-τρικ του Γκιρελτή αλλά και δύο τέρματα του Παρασωτηρίου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κιγιτζή με βοηθούς του Γκιόση και Καρακασίδη.

iasmos-asomatoi

Ένωση Ασωμάτων (Μπάρδης): Ταουσάν, Ιμπράμ Σ., Ιμπραίμ, Αμέτ Ιλκέρ, Χατζόγλου, Μπαλίζκ, Σούφης (45΄Χατζόγλου), Στόικος, Γούλας (45΄Ερρίκος Μπάρδης), Κιουτσούκ, Ιμπραίμ Μεχμέτ

Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου (Αϊβάζης): Ερκέκ, Ιμπίς (71΄Παπαχατζής), Χισίμ Χασάν, Μυστρίδης, Μπενέτος, Χουσείν Σαλίμ, Γρίβας, Χατζητουλούσης ( 64΄Παπασωτηρίου), Γκερεντλί, Μπίμπασι, Ζαχαρόπουλος ( 71΄Παπαχατζής)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ

Share it