Search

Ασταμάτητος ο Άρης Αβάτου που πέρασε και απο τον Εχίνο και αναδείχτηκε “πρωταθλητής χειμώνα”!

Ακόμη μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Άρης Αβάτου που φαίνεται  πως πάει με…σπασμένα φρένα πήγαινοντας απο νίκη σε νίκη, φτάνοντας τις 8 συνεχόμενες στο πρωτάθλημα κερδίζοντας μάλιστα σε δύσκολες έδρες όπως των Θαλασσιά, Ζυγό και Εχίνο.

Η ομάδα του Αβάτου όπως κάνει σε όλα τις τα ματς μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλέξη Μπουνταγκίδη άνοιξε το σκορ ενώ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ πριν το φινάλε με τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βγάλουν αντίδραση χωρίς όμως την μεγάλη φάση που θα είναι ικανή να απειλήσει τον Αμουτζάκη.

exinos-avato

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η ομάδα του Αβάτου μπήκε δυνατά στο ματς, όμως  στο 55′ υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα μετά απο σκληρό μαρκάρισμα του Μαρίνοφ στον Ξανθόπουλο που έφερε την αντίδραση του παίκτη του Άρη και αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Με το που ηρέμησαν τα πνεύματα απο τους πιο ψύχραιμους παίκτες των δύο ομάδων και άρχισε ξανά το ματς η ομάδα του Αβάτου κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ όταν μετά απο πάσα του Δεσύλλα ο Ξανθόπουλος με σουτ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν εκ νέου στο ματς και το κατάφεραν στο 85′ με εκπληκτικό τέρμα του Ηλία Μιχαηλίδη που μείωσε σε 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ καθώς καμία απο τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες που είχαν.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Άρη Αβάτου όχι μόνο αναδείχτηκε πρωταθλήτρια του Α’ γύρου αλλά κατάφερε να πάρει απόσταση 6 βαθμών απο τους διώκτες της. Απο την άλλη η ομάδα του Εχίνου ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο απο την δεύτερη θέση και αποτελεί αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα και σίγουρα κρατά τον πάρα πολύ κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του “Αλκτατράζ”. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Στέλιο Ζαφειρίου και Απόστολο Χρυσέλη.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Σ. Γιουρούκ – Εκ. Καμπούρ): Μπαρέ Μουζαφέρ, Μπραϊρακταρίδης, Μποασί, Ιντζέ Καρά(82′ Πετρόφ), Τζομιάδης, Καδρή Χ., Μαρίνοφ, Μιχαηλίδης, Χατζηνίκος(78′ Χριστόφ), Χότσκα, Παρσαντανιάν(70′ Καμπούρ Τζ.)  82 4-16, 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Σουκρήογλου, Χίντ Ιμέρ, Ταχτσίδης, Κοτόπουλος(46′ Ξανθόπουλος), Δεσύλλας(82′ Λαζαρίδης), Γκέκας(70′ Βασιλειάδης Γ.)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ

Share it