Search

Με ανατροπή, πήρε το τρίποντο ο Εθνικός απέναντι στον Ποντιακό στην εκκίνηση του Παιδικού Πρωταθλήματος

Έναρξη του Παιδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου είχαμε αυτό το Σάββατο στον Έβρο με την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής.
Στο Κώστας Χριστοφορίδης (Μαρακανά) ο Εθνικός των Αλεξόπουλου και Παπάζογλου, υποδέχτηκε τον Ποντιακού του Ρούσσου, σ’ ένα παιχνίδι που αναμενόταν – και εν τέλει ήταν – αμφίρροπο.
Ο Ποντιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ με τον Κουρουμιχάκη στο 25ο λεπτό, ο οποίος κέριδσε τον Κουτσουρέλη μετά από πάσα του Γκαρνέτα, ενώ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του, αν οι ποδοσφαιριστές του ήταν πιο εύστοχοι σε 1-2 τελικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό μεταβλήθηκε με τον Εθνικό να έχει το πάνω χέρι και να καταφέρνει να μετουσιώνει και σε γκολ και βαθμούς την υπεροχή του, καθώς με τα γκολ των Σαλαγιάννη και Τζιντζή. Ο Σαλαγιάννης ισοφάρισε στο 53ο λεπτό με δυνατό σουτ απ’ το σημείο του πέναλντι ενώ την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Τζιντζής με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ.
Υ.Γ. Στο παιχνίδι δεν ορίστηκαν επόπτες,  όπως και στα υπόλοιπα του παιδικού πρωταθλήματος.
Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Αλεξόπουλος-Παπάζογλου):  Κουτσουρέλης, Μητρουλάκης, Ποντικας, Σαλαγιάννης, Σακαλάκης, Βρύζας, Σουλακάκης, Δουβάρας, Κατσίκης, Χαριτίδης, Καραμπουναργιώτης

 Αλλαγες: Τζιντζής, Γιαννόπουλος, Καλαιτζίδης
Ποντιακός (Ρούσσος): Παππάς, Αλεξανδρής, Κατσίκας, Σαγκιρίδης Ν., Κουφος, Σαγκιρίδης Α., Κουρουμιχάκης, Θεοδωράκης, Μακρής, Γκαρνέτας, Κερπετζής
Αλλαγές: Ανδριτσούδης, Λαριονίδης, Λαζαρίδης, Αναστασιάδης, Ντέκος

Share it