Search

Δεν χάνει στην…Καβάλα ο Λεύκιππος που κέρδισε και τους Πάνθηρες και παρέμεινε στην κορυφή

Την τρίτη του νίκη στην πόλη της Καβάλας μετά τις δύο επί του Ηρακλή, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημείωσε ο Λεύκιππος Ξάνθης που κέρδισε και τους Πάνθηρες με 60-49 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Οι Ξανθιώτες πέτυχαν την 4η νίκη τους σε πέντε αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα  με καταπληκτική εμφάνιση στην δεύτερη περίοδο που τους έδωσε διψήφια διαφορά πόντων, και παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων στην τρίτη περίοδο οι παίκτες των Πάνου Παπαδόπουλου και Νίκου Μουρβάκη όχι μόνο κράτησαν την διαφορά αλλά στην τέταρτη περίοδο την αύξησαν ακόμη περισσότερο φτάνοντας με το φινάλε στο +20(69-49).

Κορυφαίοι για τους Ξανθιώτες οι Σταμπουλής, Ψάλτου, Κουτσογιάννης και Κούτρας, ενώ να αναφέρουμε οτι αγωνίστηκαν και με μια σημαντική απουσία καθώς δεν αγωνίστηκε ο Μιχάλης Κουμπάνης λόγω ίωσης.

Διαιτητές: Mυσιρλής – Λάλλα

 Δεκάλεπτα: 16-16, 25-38(ημίχρονο), 40-49, 49-69(τελικό αποτέλεσμα)

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ (Π. Παπαδόπουλος, Ν. Μουρβάκης): Πλωμαρίτης 2, Άνθης, Μαυροματίδης 7(1), Τσίλογλου 5, Κάλφας 2, Ψάλτου 10(1), Σταμπουλής 17 (2), Οικονόμου 5 (1), Κούτρας 9, Κουτσογιάννης 10, Ρούμογλου.

Share it