Search

Στην πόρτα της εξόδου του ΑΟ Ορεστιάδας ο Μέρτεν!

Τον σκεπτικισμό του αναφορικά με την παραμονή του νέου τεχνικού του Α.Ο.Ορεστιάδας, εξέφρασε με ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Βασίλης Γκιζάνης. Ο κ. Γκιζάνης βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολης για το μεγάλο παιχνίδι του Εθνικού με τον Ολυμπιακό (0-3) και δεν έκρυψε μετά το τέλος της αναμέτρησης, με δήλωσή του, τις σκέψεις της διοίκησης της Ορεστιάδας για αλλαγή στην θέση του προπονητή.

«Δεν σας κρύβω πως υπάρχει σκεπτικισμός για το θέμα του προπονητή και μάλιστα έντονος. Προσωπικά πιστεύω πως χρειάζεται κάτι διαφορετικό για τον πάγκο της ομάδας».

gizanis-alexandroupoli

Η φημολογία για επικείμενο διαζύγιο είχε αρχίσει απ’ την προηγούμενη βδομάδα και το ήδη περίεργο κλίμα, έγινε βαρύ και ασήκωτο, μετά την ήττα με κάτω τα χέρια της Ορεστιάδας, απ’ τον Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ. Μάλιστα ο ΑΟΟ έχασε με ντροπιαστικό τρόπο το τρίτο σετ (25-7) και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Γερμανός τεχνικός, πρέπει ήδη να θεωρείτε ήδη παρελθόν.

Ο Βασίλης Γκιζάνης προανήγγειλε ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών μέσα στη βδομάδα (μάλλον Δευτέρα), όπου εκεί ίσως οριστικοποιηθεί και το διαζύγιο.

«Θα έχουμε συνάντηση με τον κ. Μέρτεν και θα αποφασίσουμε σαν διοίκηση για το μέλλον της ομάδας».

Όσον αφορά την εθνικότητα του νέου κόουτς, εφόσον οριστικοποιηθεί το διαζύγιο, μάλλον θα ναι ελληνική ή τουλάχιστον ο νέος κόουτς θα είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

Share it