Search

Πρωταθλητής Α’ γύρου στην Α1 της ΕΠΣ Ξάνθης ο Άρης Αβάτου! Οι σκόρερ και ο απολογισμός

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της κανονικής διάρκειας της Α1 κατηγορίας με τον Άρη Αβάτου με απολογισμό 8 νίκες και 1 ισοπαλία να ολοκληρώνει στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας μαζέψει 25 βαθμούς.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη που ολοκληρώνει με εντυπωσιακό τρόπο τον πρώτο γύρο καθώς δεν είναι μόνο η διαφορά των 6 πόντων που έχει ήδη απο τον δεύτερο, αλλά το γεγονός πως η ομάδα του Αβάτου πέρα απο την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Βιστωνίδα στην Φελώνη μετρά μόνο νίκες σε πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο. Συν φυσικά το πολύ όμορφο που προσφέρει με πολλά εντυπωσιακά τέρματα αλλά και εξαιρετικό θέαμα στα παιχνίδια της.

Πράγμα αναμενόμενο φυσικά καθώς η διοίκηση των αδερφών Κοτόπουλου έχουν χτίσει σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας και τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Μπόσβελη ένα εντυπωσιακό σύνολο με τρομερή ποιότητα και βάθος σε όλο το ρόστερ. Άλλωστε ο στόχος των ιθυνόντων του Αβάτου δεν είναι μόνο η κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος τα τέσσερα τελευταία χρόνια αλλά και το χτίσιμο μιας ομάδας που θα είναι ικανή να σταθεί στην Γ’ Εθνική. Συνολικά η ομάδα Άρη Αβάτου έχει σημειώσει 35 τέρματα ενώ έχει δεχτεί μόλις 8 διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και την δεύτερη καλύτερη άμυνα.

Τα 35 τέρματα που σημείωσε η ομάδα του Αβάτου μέχρι τώρα τα έχουν πετύχει οι: Πάρης Κοτόπουλος(8), Χρήστος Λαζαρίδης(4), Χίντ Ιμέρ(4), Δάνης Ξανθόπουλος(4), Αντώνης Χαριτίδης(3), Βασίλης Κουτσούμπας(3), Τάσος Δεσύλλας(3), Αλέξης Μπουνταγκίδης(2), Κοσμάς Γκέκας(2) και απο ένα οι Σουκρήογλου Σουκρή και Νίκος Κούτρας. Πέρα όμως απο τους σκόρερ το ρόστερ των πρωταθλητών “χειμώνα” της ΕΠΣ Ξάνθης αποτελούν επίσης οι τερματοφύλακες  Δημήτρης Αμουτζάκης, Χρήστος Βαρελάς και Βασίλης Ράπτης, και οι  Κίμων Παπαδιώτης, Δημήτρης Πουρναράκης, Γιάννης Βασιλειάδης, Ανδρέας Δασκαλάκης, Μιχάλης Ταχτσίδης, Μιχάλης Μελισσόπουλος,  Ντουμπάν Τουράν, Μιχάλης Μιχαηλίδης,  Βασίλης Γκιόλης, Γιώργος(Τζοτζος) Βασιλειάδης, Δημήτρης Εφεντόπουλος και Χριστόφορος Θωμαίδης.

Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου για την ομάδα του Άρη Αβάτου έχουν ως εξής:

ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ – ΑΒΑΤΟ  3-3

ΑΒΑΤΟ – ΠΕΤΕΙΝΟΣ  4-0

ΘΑΛΑΣΣΙΑ – ΑΒΑΤΟ 1-5

ΑΒΑΤΟ – ΑΣΠΙΔΑ  2-0

ΑΒΑΤΟ – ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ  8-0

ΜΑΓΙΚΟ – ΑΒΑΤΟ  2-4

ΑΒΑΤΟ – ΚΥΡΝΟΣ   4-0

ΖΥΓΟΣ – ΑΒΑΤΟ  1-3

ΕΧΙΝΟΣ – ΑΒΑΤΟ  1-2

Share it