Search

Στο παρά 10′ έχασε το τρίτο σερί τρίποντο εκτός η Ξάνθη! Παραμένει χωρίς ήττα για 6 συνεχόμενα ματς

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Super League η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Λεβαδειακό στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στην Βοιωτία. Οι δύο αντίπαλοι πήραν από ένα βαθμό μετά το τελικό 1-1, που διαμορφώθηκε από τα γκολ των Γιουνές (22’) και Ουόν (80’) Με τον τρόπο αυτό, η ξανθιώτικη ομάδα διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 6 παιχνίδια έχοντας πλέον 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα με τον Τυνήσιο επιθετικό να φτάνει στα 3 γκολ.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 6’ ο Γιουνές παραχώρησε κόρνερ με την κόντρα που έβαλε στην κεφαλιά του Μάντζιου. Η μακρινή σέντρα σουτ του Χατζητερζόγλου μετατράπηκε σε κόρνερ από τον Ναμάσκο. Στο 22’ ο Λάζιτς έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γιουνές με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Ναμάσκο σημειώνοντας το 0-1 με το τρίτο φετινό του τέρμα. Το σουτ στην κίνηση του Λουσέρο στο 33’ πέρασε άουτ. Στο 42’ Ντε Λούκας συνεργάστηκε με τον Λάζιτς κι ο τελευταίος έκανε την συρτή σέντρα αλλά ο Γιουνές δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε στην προβολή του. Στις καθυστερήσεις το σουτ του Μάντζιου πέρασε άουτ. Στο 65’ το φάουλ του Μιλιάζες μπλόκαρε εύκολα ο Ζίβκοβιτς και στο 70’ δεν βρήκε στόχο η προσπάθεια του Βασιλείου. Στο 76’ το σουτ του Μάντζιου μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς. Στο 80’ ο Ουόν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες έκανε το 1-1. Τεράστιες χαμένες ευκαιρίες για την ξανθιώτικη ομάδα στις καθυστερήσεις με τον Λουσέρο να σουτάρει άστοχα στο τετ α τετ, και τον Γιουνές να μην προλαβαίνει την σέντρα του Νιέτο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (ΕΠΣ Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ. Ιώαννη Σίπκα (ΕΠΣ Πέλλας) – Ιωάννη Κουράκη (ΕΠΣ Ηρακλείου) ενώ 4ος διαιτητής ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος της ΕΠΣ Αθηνών. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι: Κουλιμπαλί, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Λάζιτς, Φλίσκας, Νιέτο.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί (55’ Καραμπουέ), Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (90’ Καλτσάς), Μαχαίρας, Σίλβα, Μάντζιος, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (69’ Βασιλείου).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Γουάλας, Χατζητερζόγλου (60’ Μπαξεβανίδης), Καρασαλίδης, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Καμαρά (72’ Φλίσκας), Βασιλακάκης (83’ Βασιλακάκης), Γιουνές, Λάζιτς.

Share it