Search

Ελκυστική η νέα Νίκη Αλεξανδρούπολης, 3-0 την ΧΑΝΘ!

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του 2ου Υποομίλου του Β’ Ομίλου, της Α2 κατηγορίας η Νίκης Αλεξανδρούπολης του Γιάννη Ανδρεάδη καθώς επιβλήθηκε της ΧΑΝΘ στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος με 3-0 σετ.

image7

Παρά το γεγονός πως ξεκίνησαν κάπως μουδιασμένα τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρέαδη, καθώς στην αρχή του πρώτου σετ βρέθηκαν να χάνουν με 1-6, σιγά σιγά ισορρόπησαν, αφού έδωσε τις απαραίτητες κατευθυντήριες οδηγίες ο Εβρίτης κόουτς. Μετά τα μισά του σετ μάλιστα, η Νίκη κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, το οποίο δεν απώλεσε από κει και πέρα και έφτασε στο 1-0 με όπλο το μπλοκ και τις Χαρισιάδου και Καρακύκλα να κυριαρχούν πάνω στο φιλέ.

image4

Η Νίκη συνέχισε στο ίδιο τέμπο με τις φιλοξενούμενες να μη βρίσκουν απαντήσεις στο δυνατό μπλοκ των γηπεδούχων, με συνέπεια η αδυναμία τους αυτή στο φιλέ να δίνει στη Νίκη και το δεύτερο σετ, μαζί με την καλή υποδοχή και τις σωστές επιλογές στην επίθεση.

image10 image5 image6

Το σκηνικό δεν μεταβλήθηκε ούτε στο τρίτο σετ με τη Νίκη να φτάνει σε μια σημαντική νίκη στην πρεμιέρα, επί μιας αντιπάλου που συγκαταλέγεται στις καλές ομάδες της κατηγορίας. Οι αθλήτριες του Γιάννη Ανδρέαδη έβγαλαν στο παρκέ πολύ θετικά δείγματα γραφής και αν κρίνουμε απ’ την πρεμιέρα αναμένεται μια ενδιαφέρουσα σεζόν για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

image9 image11 image2 image1

Νίκη Αλεξανδρούπολης: Σιούγγαρη, Νικολαϊδου, Παρισάκη, Καλογεροπούλου, Καρακύκλα, Χαρισιάδου, (λ) Λυμπεροπούλου

Αλλαγές: Καράμπαλη

ΧΑΝΘ: Κουνουπίδου, Κίτσου, Αρμουτάκη, Μπακοπούλου, Αλτίνη, Κουτρουμπή, (Λ) Βερνάρδου

Αλλαγές: Ηλιάδη, Ηλιοπούλου, Κουρτίδου, Γκολέμα, Θωμοπούλου

 

Σετ (25-20, 25-18, 25-20)

Υ.Γ. Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ απ’ τον φακό της Γιώτας Τσικάκη!

Share it