Search

Photos: 35 κλικ απο το ντέρμπι των Παίδων της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ

Το κακό ξεκίνημα πλήρωσε η ομάδα της Ξάνθης που ηττήθηκε με 1-2 από τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Α’ γύρου του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο με τους Σαρέγκο (24′) και Τσοπούρογλου (29′) ενώ η ξανθιώτικη ομάδα που πάλεψε μέχρι το φινάλε κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Ισπυρίδη στο 62′ χωρίς όμως να καταφέρουν να αλλάξουν το αποτέλεσμα παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Εμίν Κεχαγιά.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Καρά Ισμαήλ, Σαρή Μερτάι(74′ Δημητριάδης), Βουτσάς, Τσιεγγελίδης, Καλογράνας, Μανίσογλου, Ισπυρλίδης (74′ Μολώνης), Κωσταρέλης, Κοτόπουλος, Καράμπελας (40′ Καφαλής, λ.τρ. 49′ Νομικός), Τσιτσεκίδης.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Γρηγοριάδης(61′ Τεμερτζόγλου), Αβεντισιάν, Καλτσίδης, Καραμπέρης, Παναγιώτου, Γρόσδης(77′ Καλαϊτζής), Τσοπούρογλου, Αλτιντζής(80′ Πύρτσιος), Σαρέγκος(Γκορντεζιάνι), Σαπουντζής(66′ Κιουρτσίδης)

Share it